Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Infopol : Eveniment rutier – Furt cercetat de poliţişti – Deces cercetat de poliţişti – Radare


Eveniment rutier
   
    La data de 6 decembrie a.c., ora 21.20, pe DN 2D în comuna Tulnici, polițiștii l-au depistat pe R. Ionică, de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și emana halenă alcoolică. Bărbatul a refuzat testarea alcoolscop și prelevarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 6 decembrie a.c., ora 11.00, polițiștii din Garoafa au fost sesizați de C. Dorin, din satul Răchitosu, despre faptul că în seara de zilei de 5 decembrie a.c. persoane necunoscute i-au sustras dintr-o bucătărie de vară un televizor, o telecomandă, un fierbător și suma de 130 lei. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii l-au depistat pe N. Nicolae, de 45 ani, din localitate, în timp ce încerca să vândă bunurile sustrase. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 6 decembrie a.c., ora 12.09, polițiștii din Străoane au fost sesizați despre faptul că la locuința lui C. Ionel, de 43 ani, din localitate, a izbucnit un incendiu. După localizarea și stingerea acestuia, în imobil a fost găsit cadavrul proprietarului, carbonizat în proporție de 90%. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?