Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Partidă urâtă, dar victorie frumoasă pentru CSM 2007


Formația de handbal masculin CSM 2007 Foșani se menține pe locul 4 în seria A a Diviziei A. Sâmbătă, focșănenii s-au impus greu pe teren propriu, 22-19 (12-11) în fața celor de la CS HC Buzău. În încercarea de a câștiga la Focșani, buzoienii au vrut să compenseze lacunele pe care le au în jocul de handbal cu o duritate dusă la extrem și permisă cu larghețe de arbitri.
După ce, până la jumătatea primei reprize, focșănenii au jucat handbal de bună calitate și conduceau cu 8-4, în minutele următoare s-au văzut dominați prin forță fizică și procedee specifice mai mult rugbiului, au fost egalați la 9 și au intrat la pauză cu un avans de un gol, întorcând cu șansă scorul de la 9-11. Prima repriză a mai avut parte de ceva handbal adevărat. Repriza a doua a fost de-a dreptul urâtă, elevii profesorului Viorel Ciubotaru intrând în jocul agresiv al adversarilor. Au fost foarte multe întreruperi, eliminări și de o parte și de alta, însă gazdele, cu un plus de valoare, au avut luciditatea să controleze cursul jocului și să mențină o distanță de siguranță care să le permită să câștige indiferent de erorile arbitrilor și duritatea din evoluția buzoienilor.
CSM Focșani 2007 a câștigat o victorie muncită, la care au contribuit într-o mare măsură portarii Cloșcă și Rusu, cu unele intervenții incredibile, dar și toți jucătorii de câmp pe care profesorul Ciubotaru i-a trimis în teren. Nu a jucat deloc Iulian Neață, incomplet refăcut după ce, în etapa trecută a jucat, de asemenea, nerefăcut, împotriva Ploieștiului. CSM Focșani 2007: Cloșcă, Rusu, Ungureanu – Năstăsie – 3 goluri, Mocanu, Popa – 3, Neață, Smeu – 1, Tănase – 2, Sîsîeac – 1, Nelu – 5, Åžăitan, Vasilache, Gramatic – 1, Rotaru – 6.
Sâmbătă, 13 decembrie, CSM Focșani va juca tot în Sala Polivalentă, ultimul său meci din turul campionatului, în compania Politehnicii Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?