Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Colegiul Tehnic „Ion Mincu“: Lăcrămioara Tighilici este Miss Boboc


Lăcrămioara Tighilici a fost desemnată Miss Boboc din cadrul Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Focșani. Tema Balului Bobocilor a fost celebritatea, evenimentul având loc la finele săptămânii trecute, la Cinema Balada. Probele la care au fost supuși concurenții au fost: aspiranți la celebritate – în cadrul căreia au fost prezentați bobocii; testul celebrității – care a conținut întrebări inspirate din diverse domenii – literatură, știință, teatru, film, muzică; arta de a fi celebru – concurenții și-au probat talentul, inspirați de starurile pe care le admiră, au dansat, au cântat și au interpretat scenete de teatru; eleganța celebrității – prin intermediul unei prezentării de modă, ultima probă fiind prezentarea ținutelor de seară.
Au participat în concurs opt fete, în ordinea numerelor: Lăcrămioara Tighilici, Andreea Pavel, Camelia Bratu, Ana-Maria Reclaru, Beatrice Jitea, Sonia Radu, Mihaela Bută, Mădălina Butnaru și patru băieți: Liviu Lazăr, Alexandru Bîrgău, Alexandru Neagu și Andrei Trif. În urma deliberărilor, membrii juriului, respectiv  directorul adjunct al unității de învățământ profesor Manuela Petrea – președinte, Nina Grădinaru – manager Infinity, profesor Lucia Lemnaru, profesor Dorian Marin și Alina Hortolomei – președintele CLT Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, au decis câștigătorii. Astfel, Miss Boboc 2014 a fost desemnată Lăcrămioara Tighilici, Miss Originalitate este Mihaela Bută, iar titlul de Miss Popularitate a revenit Anei-Maria Reclaru. Titlul de Mister Boboc 2014 a fost adjudecat de Liviu Lazăr, Mister Originalitate este Andrei Trif, iar Mister Popularitate este Alexandru Neagu.
Petrecerea de după Balul Bobocilor s-a desfășurat în Clubul Apollo din Focșani. „A fost un eveniment mult așteptat, care s-a desfășurat în cele mai bune condiții. Ne bucurăm că am reușit să punem în scenă un bal, care anul acesta a debutat sub sloganul celebrități. Felicitări câștigătorilor pentru efortul depus, dar mai ales pentru talentul pe care au reușit să îl etaleze”, a spus Adriana Holbea, consilier educativ la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?