Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Concertul trupei BZN anunţat pentru 4 decembrie, în Capitală, reprogramat


Concertul pe care trupa olandeză BZN trebuia să îl susțină pe 4 decembrie, la Sala Palatului din București, a fost reprogramat pentru 10 octombrie 2015, deoarece solista grupului, Anny Schilder, a fost diagnosticată recent cu cancer la sân, informează organizatorii evenimentului. Organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment, anunță că acesta va fi ultimul concert pe care trupa BZN îl va susține în România. 
Momentan, Anny Schilder face chimioterapie și acest diagnostic nu-i permite să iasă din țară. Totodată, aceasta solicită publicului român să nu o uite și să aștepte trupa BZN până pe 10 octombrie 2015, subliniind faptul că va fi ultimul concert pe care formația îl va susține în România, mai informează organizatorii evenimentului. 
German Quality Entertainment oferă tuturor celor care au un bilet valid la concert posibilitatea de a avea o întâlnire cu artiștii BZN, fiecare dintre aceștia având acces la sesiunea de meet & greet. Cei care nu vor să participe la concertul reprogramat pe 10 octombrie își pot recupera banii în perioada 8 -14 decembrie, de la operatorul de bilete de unde le-au achiziționat. Biletele pentru concertul pe care BZN îl va susține la Sala Palatului pe 10 octombrie 2015 se găsesc pe eventim.ro și salapalatului.ro, la următoarele prețuri: VIP – 500 de lei, categoria I – 300 de lei, categoria II – 200 de lei, categoria III – 100 de lei. 
BZN este prescurtarea folosită de formația olandeză Band Zonder Naam, care semnifică „trupa fără nume”. Artiștii și-au început cariera în anii ’60 și de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind una dintre cele mai romantice trupe din istoria muzicii. Formația are un palmares impresionant: peste 40 de ani de carieră, sute de melodii înregistrate în numeroase limbi, peste 40 de albume vândute în milioane de copii și zeci de discuri de aur și de platină. 
Datorită succesului pe care l-au avut în ultima perioadă, Jan și Anny au mai adăugat un disc de platină la colecție. De-a lungul carierei, 30 de albume diferite ale trupei BZN au câștigat discul de platină, membrii formației bucurându-se de privilegiul de a primi acest premiu timp de 22 de ani consecutiv. Melodiile lor au ocupat săptămâni la rând topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franța, Suedia, Marea Britanie. 
Jan Keizer și Anny Schilder, cei doi membri ai formației olandeze BZN, au lansat la București, în luna octombrie, cel mai recent videoclip al lor, pentru „Drumurile noastre”, o piesă emblematică a muzicii românești, interpretată, cu ajutorul unor tehnici video speciale, împreună cu regretatul cântăreț Dan Spătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?