Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO şi GALERIE FOTO: Un nou magazin PACO a fost deschis ieri pe Bulevardul Unirii


Rețeaua Paco a inaugurat al șaptelea supermarket din județ într-un spațiu central din Focșani. Paco Unirii funcționează în spațiul cunoscut ca fosta farmacie 24 din Piața Unirii și a fost conceput ca un magazin destinat focșănenilor care locuiesc în zonă și pietonilor. La inaugurare au fost prezenți, alături de managerul Paco, Feliciu Paraschiv, doi producători vrânceni recunoscuți pentru calitatea produselor oferite clienților, Vasile Bordea de la Aurora Com și Nicușor Epure, de la Moripan.

    Este binecunoscută colaborarea între producătorii vrânceni și rețeaua Paco, parte a unei campanii de susținere a producătorilor locali în fața expansiunii agresive a marilor companii străine. „Este deschis într-o zonă de centru a Focșaniului, pe un spațiu unde înainte a funcționat fosta farmacie 24. Este un spațiu pe care îl urmărim de mult timp. Are o structură întortocheată și a trebuit să facem câteva compromisuri vis-a-vis de traficul clientului dar am reușit și sperăm că clienții vor fi mulțumiți. Partea rea a magazinului este că nu dispune de o parcare, oricum este un magazin care se adresează proximității și blocurilor din împrejurimi, traficului pietonal. Sperăm să avem succes cu el. Pe viitor, dorim să ne extindem și să dezvoltăm rețeaua la nivel de întreg județul Vrancea. Deocamdată nu avem planuri de expansiune, vrem să ne consolidăm poziția în județ și apoi vom mai vedea ce ne va oferi viitorul”, a afirmat directorul rețelei de supermarket-uri Paco, Feliciu Paraschiv. Paco mai operează șase supermarketuri de proximitate, două la Odobești și patru la Focșani.

    Societatea PACO a fost înființată în 1995, iar în ultimii ani a obținut mai multe premii datorită modului diferit de a face afaceri, comparativ cu ceilalți retaileri. Treptat, prin adaptarea la cerințele pieții și normele moderne de conduită în vânzări, prin studierea și punerea în practică a conceptelor moderne de comerț, societatea PACO a deschis supermarketuri de proximitate cu suprafețe cuprinse între 300 și 1000 metri pătrați. Compania are circa 200 de angajați și listează peste 10 mii de produse prin fiecare magazin. Profitul raportat anul trecut a fost de peste 225 mii lei, pentru o cifră de afaceri care a depășit 45 milioane lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?