Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Infopol : Evenimente rutiere – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 21 noiembrie a.c., ora 06.40, pe DN2 E85 la intersecția cu DJ 204E în municipiul Focșani, D. Cecilian, de 50 ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, în timp ce conducea o autoutilitară a pătruns în intersecția semaforizată pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de I. Valeriu, de 60 ani, din localitate. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului și a lui I. Culina, de 45 ani, pasageră în autoturism. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 21 noiembrie a.c., ora 16.58, pe DN2 E85 în municipiul Focșani, N. Cristina, de 44 ani, din orașul Târgu Ocna, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe banda de lângă axul drumului, a acroșat-o și a accidentat-o grav pe A. Elena, de 61 ani, din comuna Viziru, județul Brăila, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 21 noiembrie a.c., ora 17.57, pe DN 2D în comuna Bolotești, G. Vasilică Valentin, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară l-a accidentat mortal pe G. Marcel, de 46 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 21 noiembrie a.c., ora 18.00, pe strada Mărășești din municipiul Focșani, T. Petru, de 62 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un autoturism a acroșat-o și a accidentat-o pe  V. Salomia, de 23 ani, din comuna Dumitrești, care traversa strada pe trecerea de pietoni. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 21 noiembrie a.c., ora 18.05, pe Bulevardul Unirii din municipiul Focșani la intersecția cu strada Åžtefan cel Mare, D. Mihaela Mariana, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere pietonului B. Săndica, de 50 ani, din localiate, care a traversat strada regulamentar, pe marcajul pietonal. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 22 noiembrie a.c., ora 02.20, pe strada Republicii din municipiul Focșani polițiștii l-au depistat pe S. Radu, de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?