Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Un elicopter militar S-A PRĂBUŞIT în judeţul Sibiu. OPT oameni au murit


Un elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbușit, vineri dimineață, la limita dintre județele Sibiu și Mureș, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit și doi au fost răniți în accident. La locul prăbușirii elicopterului s-au deplasat miniștrii Gabriel Oprea și Mircea Dușa. Locul accidentului este împânzit de anchetatori, fiind permis accesul doar membrilor echipelor de investigație. Din elicopterul prăbușit se văd doar câteva resturi de fiare și un morman de cenușă care fumegă. Ministerul Apărării a anunțat, vineri după-amiază, identitatea celor zece victime ale accidentului aviatic produs în județul Sibiu, fiind vorba despre militari cu vârste între 25 și 47 de ani. Toți cei zece militari aflați în elicopterul care s-a prăbușit, vineri dimineață, în județul Sibiu, erau angajați ai Bazei Aeriene 71 Câmpia Turzii, fiind vorba despre piloți, maiștri militari și un cadru medical, afirmă surse militare, citate de corespondentul MEDIAFAX.
Într-un comunicat de presă, MApN precizează că cei opt militari care și-au pierdut viața în accidentul aviatic sunt comandorul Artur-Grigore Palfi, în vârstă de 46 de ani, căsătorit, tatăl unui copil, căpitanul medic Rareș-Cosmin Moldovan, de 34 ani, căsătorit, tatăl unui copil, căpitanul Răzvan-Aurel Moldovan, de 29 de ani, căsătorit, sublocotenentul Andrei-Cătălin Apostol, în vârstă de 25 de ani, necăsătorit, maistrul militar cls. I Paul Bădescu, de 41 ani, necăsătorit, maistrul militar cls. II Dorin Fodor, de 43 de ani, căsătorit, tatăl a doi copii, maistrul militar cls. III Vasile-Marian Gădălean, de 33 de ani, necăsătorit, tatăl unui copil, și maistrul militar cls. III Constantin-Dorin Filip, 30 ani, necăsătorit.
Cei doi militari răniți sunt căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, în vârstă de 47 de ani, și maistrul militar cls. I Valentin Bora, în vârstă de 41 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?