Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Jodie Foster împlinește 52 de ani


Actrița și regizoarea americană Jodie Foster, care împlinește miercuri 52 de ani, urmează să revină pe micile ecrane cu un miniserial despre Ebola, iar pe marile ecrane cu un nou film pe care îl va regiza, informează Notimex.
Cunoscută pentru rolurile sale din filme precum ‘Taxi driver’ (Șoferul de taxi, 1976) și ‘The Silence of the Lambs” (Tăcerea mieilor, 1991), Foster se întoarce la televiziune, sub bagheta regizorului Ridley Scott, cu un miniserial difuzat de postul Fox TV, care retrasează originile virusului Ebola, în 1989, când într-un laborator cu primate din Virginia a fost instaurată carantina după izbucnirea unui focar de infecție. De asemenea, ea va regiza thriller-ul financiar ‘Money Monster’, ale cărui filmări vor începe în 2015 și care îi va avea în distribuție pe George Clooney și Julia Roberts.
    Jodie a debutat în fața camerelor la vârsta de doi ani, când a filmat o reclamă pentru o cremă bronzantă. În 2013, Jodie a jucat în filmul ‘Elysium’, în care a interpretat rolul secretarei Rhodes, un personaj futuristic din anul 2159.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?