Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Doctorița Iacob participă la concursul pentru șefia Secției de Neonatologie


Concursul pentru ocuparea posturilor de medici șefi de secție din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani a început miercuri cu susținerea interviului. La interviuri s-au prezentat: dr. Liviu Petrea, care candidează pentru șefia Secției de chirurgie generală, dr. Mariana Aignătoaie – Anestezie Terapie Intensivă (ATI), dr. Mitel Burcă – cardiologie, dr. Mariana Buleu – neurologie, dr. Dana Mariana Dincă – UPU-SMURD, dr. Georgeta Åžerban – boli infecțioase, dr. Gabriela Florea – psihiatrie, dr. Daniela Nicolescu – pneumologie, dr. Viorica Andronic – anatomie patologică, dr. Gheorghe Munteanu – pediatrie și dr. Dinu Maiorov – laborator radiologie și imagistică medicală.
Noutatea o reprezintă faptul că pentru funcția de medic șef de Secție la Neonatologie s-a înscris medicul Carmen Iacob (FOTO), funcția fiind ocupată în prezent de doctorița Maria Oprea. Pentru șefia Secției de Boli Interne nu s-a înscris niciun candidat, anterior această funcție fiind ocupată de medicul Adriana Cherciu.
În urma susținerii interviului, candidații au obținut câte 100 de puncte, exceptând medicii Dinu Maiorov și Gheorghe Munteanu, care au obținut câte 72,5 de puncte. Toți candidații au fost declarați admiși la această probă. De asemenea, medicul legist Silviu Lucasievici, care candidează pentru funcția de medic șef al Serviciului Județean de Medicină Legală, nu a putut susține interviul, deoarece din comisie nu a făcut parte și un medic legist. „Pentru funcția de medic șef a Secției de Interne nu s-a înscris niciun medic, așa că vom relua procedura. Mai mult, pentru funcția de medic șef al SML, candidatul nu a putut susține interviul deoarece nu am avut în comisie un medic legist. Vom căuta și acest candidat va susține interviul”, ne-a explicat managerul Spitalului Județean, Constantin Mândrilă.
Astăzi, candidații care au susținut ieri interviul vor susține proba scrisă, iar săptămâna viitoare este programată proba practică.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?