Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Premium Porc oferă un laborator de informatică


Elevii și profesorii școlilor din Focșani, Golești, Slobozia Ciorăști, Cotești și Cîrligele mai au trei zile la dispoziție pentru a se înscrie la competiția de proiecte lansată de compania Premium Porc Group. Este cea mai mare competiție de proiecte educative din Vrancea, iar premiul este un laborator de informatică pentru școala câștigătoare. Adică 16 calculatoare nou nouțe, care vor fi folosite de elevii școlii câștigătoare.
Reprezentanții companiei Premium Porc au anunțat că acest concurs, intitulat „Generația Viitorului”, este adresat tuturor elevilor din clasele V-VIII din municipiul Focșani, comunele Golești, Slobozia Ciorăști, Cotești și Cîrligele. „Vă provocăm să munciți în echipă și să convingeți juriul că echipa voastră merită să obțină premiul cel mare! Nu căutăm o școală de elită, ci echipa care să facă școala elitistă! Căutăm: o echipă formată din 8-10 elevi din clasele V-VIII și un profesor coordonator. Tema concursului: elevii și profesorul coordonator vor gândi proiectul și vor încerca să îl imagineze fizic, urmărind să scoată în evidență modalitățile practice prin care laboratorul de informatică devine instrument didactic și duce la dezvoltarea personală și profesională a elevului”, au anunțat reprezentanții Premium Porc Group.
Elevii trebuie să realizeze, doar în echipă, un produs didactic precum o machetă; o piesă de teatru; o pictură; o aplicație mobil/soft PC etc.. totodată, trebuie realizată și o prezentare Power Point cu un număr de minim 10 și maxim 20 slide-uri în care se va explica cum vor folosi elevii din echipă laboratorul de informatică în sensul conceptului de dezvoltare personală și profesională a elevului și profesorului. Proiectul trebuie să cuprindă, în realizarea sa, termeni cheie precum implicare, încredere, echipă, soluții, dezvoltare, adică cele cinci valori în care crede Premium Porc.
Înscrierea echipelor în concurs se va face până la 20 noiembrie prin e-mail la adresa concurs@premiumporc.com. Pentru ca echipele să fie considerate înscrise în concurs, e-mailul trebuie să conțină numele, prenumele, vârsta și unitatea de învățământ a membrilor echipei; o fotografie de grup a echipei care se încrie în concurs; numele profesorului coordonator; o scrisoare motivațională și rezumatul proiectului.
„Echipa este declarată eligibilă dacă toți membrii săi, atât elevii cât și profesorii vor da, înainte de înscrierea proiectului, like și share la pagina de Facebook a companiei Premium Porc Group, respectiv la adresa: www.facebook.com/pages/Premium-Porc-Group. Prezentarea proiectelor se va face de către echipa de elevi și de profesorul coordonator în data de 2 decembrie 2014. Jurizarea proiectelor va avea loc în perioada 2-5 decembrie 2014, iar comisia de jurizare va fi formată din reprezentanții companiei Premium Porc Group, ai ISJ Vrancea și ai altor instituții publice… Câștigatorii vor fi anunțați în data de 5 decembrie 2014″, precizează reprezentanții Premium Porc Group.
Membrii juriului vor oferi puncte pentru munca în echipă, creativitatea proiectului, originalitatea proiectului, modul în care va fi realizată prezentarea și modalitatea de punere în valoare a echipei, în cadrul prezentării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?