Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Consiliul Județean Vrancea se reunește astăzi în ședință ordinară

Consiliul Județean Vrancea se reunește azi, începând cu ora 10.00, în ședința ordinară a lunii septembrie. Pe ordinea de zi se află 36 de proiecte de hotărâre inițiate de președintele Cătălin Toma.  Printre cele mai importante proiecte se numără: încheierea acordului de parteneriat cu Centrul Județean de Excelență Vrancea, înființarea Centrului Respiro Măicăneşti în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, cu o capacitate de 4 locuri, și înființarea Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu Odobeşti.

Mai multe proiecte de hotărâre vizează actualizarea devizelor generale și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivele de investiții: “Reabilitare/Amenajare spațiu Birou relații externe și dezvoltare regională, Municipiul Focșani, Județul Vrancea”; „Reabilitare pod din beton armat pe DJ 204 N, peste pârâul Râmnic, comuna Nănești, km. 2+300, județul Vrancea”; „Lucrări noi de consolidare a amprizei drumului și a zonei de siguranță aferente obiectivului de investiții „Continuare de lucrări pentru modernizare  DJ 205D, Valea Sării – Năruja – Paltin – Spulber – Nereju – Brădăcești, km 0+000 – km 34+000, L= 34 km”; „Reabilitare energetică și lucrări conexe Centrul de zi de recuperare și reabilitare copii cu dizabilități, Corp C1, C2, C3, C4, str. Cuza Vodă, nr. 52, municipiul Focșani, județul Vrancea”; „Reabilitare pod din beton armat pe DJ 204D, peste râul Putna, în localitatea Vulturu, comuna Vulturu, km.24+400, județul Vrancea”; „Reabilitare energetică și lucrări conexe, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, B-dul Gării nr.13, municipiul Focșani, Județul Vrancea”; „Modernizare și Dotarea Secției Ambulatoriu Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani” „Aprobarea documentației tehnico-economice (faza Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Amenajări exterioare și sistematizare verticală la secția Pneumoftiziologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon”. 

Tot în ședința de astăzi va avea loc și rectificarea bugetului Consiliului Județean şi a instituțiilor subordonate, pe anul 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?