Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Abonamente la preț redus pentru călătoria cu trenul


CFR Călători informează că biletele și abonamentele pentru elevi și studenți vor putea fi procurate cu reduceri de până la 75% de la toate casele de bilete din stații sau de la agențiile de voiaj CFR. Astfel, elevii vor putea beneficia în baza carnetului de elev sau a adeverinței pentru clasa pregătitoare de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio și de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio. 
Elevii care folosesc trenul zilnic vor putea achiziționa abonamente lunare care le vor permite să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio, iar la trenurile InterRegio vor putea beneficia de reducere de 50% din valoarea abonamentului. Studenții la zi din învățământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimației de student, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio. 
„Până la data de 12 octombrie 2014 inclusiv, elevii vor beneficia de bilete/abonamente cu reducere în baza carnetului de elev vizat pentru anul școlar 2013-2014, iar elevii din clasele I și elevii din clasele a IX-a în baza unei adeverințe eliberată de către unitatea de învățământ de apartenență, în cazul în care aceasta nu le-a eliberat carnetul de elev. Până la data de 31 octombrie inclusiv, studenții pot călători în baza legitimației de student pentru reducere la transport vizată pentru anul universitar 2013-2014, iar sudenții de anul I în baza unei adeverințe eliberată de către unitatea de învățământ de apartenență, în cazul în care aceasta nu le-a eliberat legitimația de student pentru reducere la transport. De la data de 01 noiembrie 2014, legitimațiile de călătorie vor fi eliberate numai în baza legitimației de student pentru reducere la transport vizată pentru anul universitar 2014 -2015”, se precizează într-un comunicat de presă al CFR Călători.
Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.
Exemple de tarife AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?