Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Marian Oprişan: „Votaţi cu cei care au demonstrat că pot să repare toate mizeriile pe care Băsescu le-a făcut românilor“


Președintele Consiliului Județean și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, Marian Oprișan, a votat în jurul orei 15.30, la secția de votare numărul 4 din orașul Mărășești, organizată în cadrul Casei de Cultură „Emanuel Petruț”. Oprișan a venit la vot însoțit de prietena sa, Maria, dar și de fratele său Adrian și soția acestuia, Aurelia. Toți au votat pe lista specială.
Marian Oprișan a declarat că a ales să voteze la Mărășești deoarece acest oraș este „altarul eroilor neamului românesc”. „Am decis să vin la Mărășești deoarece aici este altarul eroilor neamului românesc. În altă ordine de idei, în orașul Mărășești va trebui să facem multe lucruri pentru cetățeni. Astăzi am votat pentru eroii neamului românesc, care au luptat pentru ca România să rămână unită”, a afirmat președintele Marian Oprișan.
Åžeful administrației județene le-a transmis vrâncenilor și românilor în general să meargă la vot. „Le transmit tuturor să meargă la vot și să voteze cu cei care au demonstrat în ultimii doi ani și jumătate, încă de regim Băsescu, că pot să repare toate mizeriile pe care Băsescu le-a făcut românilor”, a încheiat Marian Oprișan.

Primarul municipiul Focșani, Decebal Bacinschi, a votat în jurul orei 11.00 la Secția de votare numărul 2, situată în încinta Teatrului Municipal „Gheorghe Pastia”. Edilul a precizat că a votat pentru un președinte cinstit, dar și pentru binele românilor. „În primul rând am votat pentru normalitate, în al doilea rând am votat pentru a avea un președinte care să respecte Constituția și legile țării, care să respecte parlamentul și instituțiile țării și, în acelați timp, pentru bunăstarea locuitorilor acestei țări”, a declarat Bacinschi. În ceea ce privește procesul de votare din municipiul Focșani, edilul a spus că totul se desfășoară fără probleme, iar focșănenii ies în număr mare la vot. „Până la această oră (n.r. – ora 11.00) procesul de vot se desfășoară foarte bine. Efectiv nu am avut niciun telefon care să anunțe vreun nincident sau să ceară ceva. Au fost asigurate toate condițiile necesare votîrii și până la această oră nu avem niciun fel de problemă. Este îmbucurător faptul că foarte multă lume a ieșit, până la această oră la vot, și sunt convins că până la sfârșitul zilei, marea majoritate a cetățenilor din municipiul Focșani va ieși la vot”, a mai adăugat Bacinschi.

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?