Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Alexandra Dumitru și Robert Cocuz, cei mai talentați boboci de la Liceul Pedagogic


Alexandra Dumitru este cea mai talentată boboacă de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, iar Robert Cocuz este cel mai talentat boboc. Elevii Liceului Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani au organizat un spectacol reușit aseară, pe scena Cinematografului Balada, unde a avut loc Balul Bobocilor. Cu tema „Bobocii au talent”, toți concurenții au încercat să demonstreze ce talente au. În timpul balului, prezentatorii au reușit perfect să preia din șarmul lui Smiley și al lui Pavel Bartoș, care prezintă celebra emisiune televizată „Românii au talent”, iar probele au fost pe măsură.
Participanții, 14 la număr, au defilat în ținute de zi, au fost supuși probei de originalitate, unei probe surpriză, apoi au defilat în ținute de seară, toate astea pentru a impresiona juriul. Nu au lipsit momentele artistice susținute de elevi ai liceului, scenete, un moment de karate, muzică și dans. De asemenea, și majoretele au ridicat sala în picioare.
Înainte de anunțarea câștigătorilor, organizatorii au pregătit un moment artistic ce a smuls ropote de aplauze, dar și lacrimi. A fost vorba de un momentc în care s-a vorbit despre cât de importantă este viața. Mai apoi, cei prezenți au putut viziona un filmuleț realizat de Asociația ABCDown, a lui Decebal Negoiță, focșăneanul care are un băiețel diagnosticat cu sindromul Down și care a devenit celebru prin participarea la emisiunea „Dansez pentru tine”.
După cele patru probe de concurs, respectiv ținuta de zi, proba surpriză, proba de originalitate și ținuta de seară, câștigători au fost declarați următorii: Miss Boboc 2014 de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” – Alexandra Dumitru, iar Mister Boboc  – Robert Cocuz. Locul II a fost adjudecat de Mădălina Pătrașcu și Ștefan Croitoru, iar pe locul III s-au clasat Denisa Bălăceanu și Alexandru Manolescu. După acordarea premiilor, elevii și cadrele didactice au petrecut la Restaurantul Gran D’or.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?