Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO şi GALERII FOTO: „Sfătuiţi-i pe toţi cei pe care îi cunoaşteţi să-l voteze pe Victor Ponta“


Echipele de campanie ale PSD-UNPR-PC s-au întâlnit, ieri, cu locuitorii din Fitionești, dar și din Vînători, cu care au discutat despre importanța alegerilor prezidențiale. La acțiune au fost prezenți Dragoș Bârlădeanu, secretar general al PSD Vrancea, parlamentarii vrânceni ai PSD, consilieri județeni și locali.

    Deputatul PSD de Vrancea, Victor Roman, le-a explicat oamenilor din Fitionești de ce să voteze cu Victor Ponta la alegerile din 16 noiembrie. Parlamentarul social democrat a arătat că, după zece ani, a sosit momentul ca românii să scape de Băsescu și de clica lui. „A venit momentul să scăpăm de Băsescu, să scăpăm de tot ce înseamnă clica lui Băsescu. A fost cel mai mafiot regim, PDL-ul. Văd în sală prieteni pe care îi cunosc de 30-40 de ani. Am trăit împreună și prin comunism. Dacă doriți ca într-adevăr să fie democrație în această țară, sfătuiți-i pe cei de acasă, pe toți cei pe care îi cunoașteți să-l voteze pe Victor Ponta. Victor Ponta trebuie să fie ales președintele României pentru că a demonstrat că, în calitate de prim ministru, poate rezolva problemele românilor și că le poate reprezenta interesele din cea mai înaltă funcție a statului român. Este un președinte care unește, nu care dezbină”, a spus deputatul Victor Roman. Deputatul le-a cerut locuitorilor comunei să vină la vot pe 16 noiembrie și să-l voteze pe Victor Ponta, să arate celorlalte localități din județ că oamenii din Fitionești nu îl mai vor pe Traian Băsescu. „Cunosc această comună, știu ce a fost pe vremea lui Ceaușescu și vă rog ca duminică să obțineți un scor cât mai bun”, a încheiat parlamentarul social democrat.
    Dragoș Bârlădeanu a trasmis mesajul președintelui Consiliului Județean și al PSD Vrancea, Marian Oprișan. El a arătat că Fitionești este o comună care nu este simplu de administrat, este întinsă și are multe sate. „Domnul primar Cazacu și echipa PSD de aici se zbat pentru dumneavoastră. Åžtim problemele care sunt aici și ne vom ocupa de fiecare în parte. Președintele Marian Oprișan, Consiliul Județean, colegii din PSD-UNPR-PC sunt alături de domnul primar ca să ducă la bun sfârșit proiectele pe care le-a început. Vă mulțumim pentru votul acordat duminica tracută lui Victor Ponta. Mulțumim și celor care nu au votat cu Victor Ponta și suntem convinși că în turul II, Victor Ponta va primi mult mai multe voturi de la dumneavoastră”, a afirmat Dragoș Bîrlădeanu.

    Acesta le-a spus oamenilor că Victor Ponta este singurul candidat care a luptat și va lupta până la capăt pentru înlăturarea regimului Băsescu. „Victor Ponta este singurul candidat care a luptat pentru înlăturarea regimului Băsescu, a rezistat atacurilor lui Traian Băsescu și ale oamenilor acestuia și singurul care nu a făcut și nu face jocurile regimului Băsescu. Victor Ponta, împreună cu guvernul PSD-UNPR-PC, este cel care a întregit salariile, pensiile tăiate de guvernul Boc. Este guvernul care a redeschis spitalele pentru 470 mii de români, a crescut salariul minim pe economie, a scăzut TVA-ul la pâine și a eliminat peste 90 din taxele existente. De la 1 ianuarie va mări și pensiile, așa cum bine știți. Vrea să fie un alt tip de președinte, el vrea să unească, nu mai vrea să dezbine, astfel toți româniii să participe la actul de guvernare, iar România să meargă pe un drum corect și bun”, a spus Dragoș Bîrlădeanu.

    Guvernul Ponta susține proiectele de la Fitionești

    Primarul Iordache Cazacu i-a mulțumit președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan, pentru că a sprijinit proiectele de modernizare a comunei Fitionești. Edilul a amintit de vremurile în care, la fiecare ploaie, drumurile erau pline de noroi. Acum, în 2014, Fitionești este una dintre comunele cu cele mai multe proiecte de investiții aflate în derulare din Vrancea. proiecte susținute de administrația PSD, de Guvernul condus de Victor Ponta. Sunt investiții în infrastructură, școli, alimentări cu apă, electrificarea de la Mușunoaiele. Sunt tot atâte motive pentru care oamenii să voteze cu Victor Ponta. „Duminică, pe 16 noiembrie, trebuie să știm ce facem cu votul nostru. Trebuie să le spunem lui Traian Băsescu și echipei lui din care face parte și Iohannis, să plece acasă și să ne lase în pace. Ne dorim liniște, armonie, ne dorim o Românie a noastră, nu o România vândută”, a spus primarul Iordache Cazacu.
    Acesta le-a reamintit oamenilor să nu uite ce s-a întâmplat în perioada guvernării PDL, când oamenii ascunși în spatele lui Iohannis conduceau România. „Motive aveți fiecare să îi spuneți NU lui Iohannis, NU lui Traian Băsescu. Vă aduceți aminte cum a tăiat salariile, cum a tăiat pensiile. Au închis spitale, ne uitam cum părinții, bunicii noștri au ajuns să doarmă în fața spitalelor închise. Acesta este motivul pentru care, cu toții, trebuie să îi spunem NU lui Iohannis”, a adăugat primarul Iordache Cazacu.

 

  Va fi inaugurată alimentarea cu apă de la Ciolănești

    Primarul Iordache Cazacu le-a spus oamenilor că la sfârșitul acestei luni urmează să fie inaugurate lucrările la sistemul de alimentare cu apă a satului Ciolănești. Fondurile au fost alocate de Guvernul Ponta, în urma intervențiilor făcute de președintele Consiliului Județean Vrancea și al UNCJR, Marian Oprișan. Valoarea investiției este de 1,4 milioane de lei, iar lucrările au demarat în 2009. Primarul comunei Fitionești, Iordache Cazacu, a declarat că guvernele PDL conduse de Boc și Ungureanu au refuzat să aloce bani pentru această investiție, singurul om politic care a susținut proiectul fiind Marian Oprișan. 
    Investiția a fost finanțată prin HG 577/2007 pentru aprobarea Programului privind pietruirea drumurilor comunale, alimentarea cu apă a satelor, conectarea satelor la rețeaua de electrificare și la rețelele telefonice. „Sistemul de alimentare cu apă este o investiție sprijinită în permanență de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Domnia sa ne-a sprijinit în 2009 să demarăm această investiție și tot domnia sa ne-a sprijinit și după 2012, în ceea ce privește alocarea de fonduri. Trebuie știut faptul că guvernele Boc și Ungureanu au sabotat în permanență acest proiect și nu au alocat niciun leu pentru investiție. Singurul om politic care a susținut acest proiect este șeful administrației județene, Marian Oprișan, care a făcut demersurile necesare pe lângă guvernul condus de Victor Ponta, care a alocat bani pentru finalizarea lucrărilor”, a afirmat primarul Iordache Cazacu.

    Alimentarea cu apă de la Ciolănești este una dintre cele mai moderne din județ. Sistemul de alimentare cu apă este vital pentru întreaga comună, deoarece în urma lucrărilor efectuate au fost unite rețeaua veche cu cea nouă, astfel că peste 70 la sută din populația comunei va fi racordată la acest sistem. Odată cu realizarea acestui sistem, toate satele comunei Fitionești vor beneficia de alimentare cu apă la standarde europene. „Prin această investiție nu se rezolvă doar problema alimentării cu apă a satului Ciolănești, ci se rezolvă problema alimentării cu apă la peste 70 la sută din populația comunei. Este o investiție model, care dispune de două bazine de inox, cu o capacitate totală de 400 mii litri, pompe cu convertizor, care vor regla automat presiunea și debitul la apă, în funcție de consum”, a mai arătat primarul Iordache Cazacu.

42 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?