Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

O bătrână acuză doi activişti ai lui Iohannis că i-au distrus gardul şi nu l-au mai reparat


O bătrână din satul Giurcari, comuna Dumitrești, se plânge de faptul că microbuzul de campanie al Alianței Creștin Liberale (ACL), adică Partidul Național Liberal și Partidul Democrat Liberal, i-a distrus gardul. Ecaterina Trandafir povestește că microbuzul a intrat în grădina ei și i-a rupt mai multe scânduri, tumurluci și lanțuri de la gard. Totul s-ar fi întâmplat înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, dar femeia ar fi fost sfătuită de doi oameni de la PNL să tacă din gură, că îi vor repara ei gardul. Cum nimeni nu s-a arătat la poarta femeii să repare stricăciunea, bătrâna a început să se vaite și să cheme autoritățile să investigheze problema. „Miercuri, săptămâna dinainte de prima votare, a venit un microbuz din acela mare pe care era Iohannis ăla de rânjea din poză. Erau mai multe persoane pe lângă el pe acolo. Eu mă aflam pe pragul casei și deodată m-am trezit cu microbuzul grămadă peste mine în grădină. Mi-a rupt vreo 60 de scânduri de la gard, vrei 3-4 lanți și doi tumurluci.  Au zis că nu a mai avut frână mașina și de asta a intrat la mine în curte. Eu zic că erau un pic și beți că prea erau veseli. Åži-au luat angajamentul doi inși că să tac din gură, că să nu mai zic că îmi repară ei gardul până seara. Unul din ei e de prin Motnău și e consilier pe la Primărie și a promis că va îndrepta toate stricăciunile”, a spus Ecaterina Trandafir. 
    Bătrâna mai spune că a așteptat toată după amiaza ca cei doi militanți ai PNL să vină cu scânduri și cele de trebuință să repare gardul, însă în zadar. Văzând că a fost păcălită, bătrâna și-a trimis a doua zi o rudă să cheme poliția la fața locului. Zis și făcut, oamenii legii de la Dumitrești și-au făcut datoria ca la carte și au mers la fața locului să vadă distrugerea. „A venit un domn polițist tânăr de la post care a văzut despre ce este vorba aici. A zis că ia legătură cu cei doi care mi-au promis și o să facă gardul. De poliție sunt mulțumită că au fost foarte de treabă și au venit la mine. De ăia doi care mi-au promis că repară gardul sunt foarte nemulțumită. Iată că a trecut atâta timp și stau cu gardul rupt de intră în curte vacile și alte lighioi. Dar nu îi las. Dacă nu mi-l repară cât de repede chem iar poliția și de data asta fac scris că nu se mai poate. Nu mai ai încredere în oameni și nu mai știu ce este omenia”, a mai spus supărată bătrâna.
    Contactat telefonic de reporterii noștri, primarul din Dumitrești, Petrică Dogaru a precizat că știe de necazul femeii, dar că el nu poate să îi repare gardul. Cei care trebuie să facă acest lucru sunt cei doi PNL – iști. „Este un mod de comportare care îi caracterizează”, a spus primarul Petrică Dogaru. Am fi dorit să aflăm și punctul de vedere al celor doi promițători – reparatori de gard de la PNL, însă bătrâna nu și-a adus aminte cum îi cheamă.
    Polițiștii au confirmat faptul că au fost informați cu privire la incident, dar nu la momentul la care s-a produs, ci ulterior. Ajunși la fața locului, oamenii legii au întocmit un proces verbal de constatare a pagubelor produse în urma incidentului, dar în acest caz nu a fost depusă nicio plângere, după cum ne-a precizat ofițerul de presă al IPJ Vrancea, inspectorul principal Bogdan Toader.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?