Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: „O viață mai verde” și mai… dulce pentru bătrânii din Căminul Mărășești


Tinerii participanți în cadrul proiectului „O viață mai verde”, implementat de Asociația „Voluntariat pentru Viață” din Mărășești, împreună cu elevi ai Școlii „Elena Doamna” din Focșani, în calitate de parteneri, au decis să încânte și să… îndulcească pe viitor viața vârstnicilor găzduiți în Căminul „O nouă șansă” Mărășești, plantând în curtea instituției mai mulți cireși. Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, însă nu s-a limitat doar la plantarea celor 15 pomi fructiferi. Grupul s-a deplasat apoi la Biliești, unde tinerii au plantat nici mai mult nici mai puțin de 150 de salcâmi, într-o zonă de protecție forestieră, în prezența unui reprezentant al Direcției Silvice Vrancea.
    Cu această activitate, proiectul ,,O viață mai verde”, implementat de Asociația „Voluntariat pentru Viață” și finanțat prin programul „Tineret în Acțiune” de Comisia Europeană prin Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) se apropie de final, nu înainte de eliberarea Youthpass-urilor către participanți și lansarea documentarului „O viață mai verde”.
    Certificatele Youthpass sunt acordate oricărei persoane care a participat într-un proiect prin „Serviciul European de Voluntariat”. Certificatul descrie și validează experiența de învățare nonformală și informală dobândită în cadrul proiectului. Prin Youthpass, Comisia Europeana asigură faptul că experiența din cadrul programului este recunoscută ca experiență educațională și ca perioadă de învățare nonformală și informală. Acest document poate fi foarte util pentru viitorul parcurs educațional sau profesional al participantului.
    Ghidul Youthpass este disponibil pe site-ul www.youthpass.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?