Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VREMEA va fi deosebit de caldă


Vineri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an în cea mai mare parte a țării, în special în vest și centru, la deal și la munte. Cerul va avea înnorări temporare, iar în regiunile extracarpatice dimineața și noaptea local va fi ceață. Izolat vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, local mai mici în Câmpia Română și în Lunca Siretului, unde ceața sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -3 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest.
La București, cerul va fi parțial noros, iar dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.
La munte, cerul va avea înnorări temporare. Cu totul izolat vor fi ploi slabe în special în a doua parte a intervalului în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Munții Bantului. Valorile termice vor mai crește față de intervalul precedent, astfel încât acestea vor fi mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?