Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Două premiere cinematografice în Vrancea


Cinefilii din Panciu vor putea vedea în această seară, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură, o comedie în premieră : „Bărbați Mișto” (The Stag), în regia lui John Butler, cu Peter McDonald, Hugh O’Conor, Brian Gleeson, Andrew Scott. „Fionnan este un metrosexual convins și nu vrea o petrecere a burlacilor. Ruth, viitoarea lui soție, îl convinge pe cavalerul de onoare să organizeze una și acesta acceptă, îngrijorat doar că ar trebui să-l țină departe de eveniment pe sălbaticul frate al lui Ruth, poreclit Mașinăria. Dar nu prea te pui cu Mașinăria și, după ce le prinde urma, îi aruncă într-o mulțime de aventuri în Irlanda rurală, unde eroii se vor pierde, se vor trezi ținta gloanțelor și-a pietrelor și-și vor rătăci hainele.” – cinemagia.ro.
 La Cinema Balada din Focșani vor rula sâmbătă și duminică, de la ora 15.00 – „Malefica”, un film cu Angelina Jolie, de la ora 17.00 – „Bărbați mișto”, iar de la ora 19.00, o altă premieră, drama germană „Patimile Mariei”, regia Dietrich Brüggemann, cu Lucie Aron, Anna Brüggemann, Michael Kamp, Moritz Knapp, Lea van Acken. „Maria are 14 ani, iar familia ei face parte dintr-o comunitate catolică fundamentalistă. Fata își duce viața zilnică în lumea modernă, dar inima ei Îi aparține lui Iisus. Vrea să-L urmeze, să devină o sfântă și să meargă în Rai – exact ca toți acei copii fără de păcat de care i s-au spus atâtea. Va reuși Christian, un băiat întâlnit la școală, să-i schimbe planurile?” – cinemagia.ro. Filmul este câștigător al Ursului de Argint pentru scenariu la Berlinala 2014.
 Filmele sunt aduse de operatorul de cinema Lucian Cristea, angajat la Casa de Cultură din Odobești. La toate filmele, intrarea este 5 lei.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?