Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bărbatul care și-a ÎNJUNGHIAT rivalul a fost reținut



    Enache M., din comuna Vulturu, care și-a înjunghiat amicul la sfârșitul săptămânii trecute, pe motiv că acesta a întreținut relații sexuale cu soția sa, a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Măsura a fost dispusă ieri, iar astăzi, bărbatul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Enache M., de 61 de ani, este acuzat de tentativă la omor și violare de domiciliu.
    Fapta a fost comisă sâmbăta trecută, seara. Atunci, un bărbat din localitatea Umbrărești, județul Galați, care locuiește fără forme legale în comuna Vulturu, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani, după ce a fost înjunghiat de un amic. Agresiunea a avut loc pe fondul geloziei.
     Potrivit unor surse, victima, Maricel C., trăiește în concubinaj, de mai mulți ani, cu o femeie din Vulturu. În urmă cu aproximativ două săptămâni, el ar fi întreținut relații sexuale cu nevasta lui Enache M., cei doi amorezi fiind surprinși de soțul care s-a transformat acum în inculpat. Așa că, sâmbătă seara, Enache M. a luat o furcă și un cuțit și a mers la locuința amicului său pentru a-și face dreptate. A intrat în casă peste acesta, în locuință aflându-se inclusiv concubina victimei, dar și alte două persoane, și a început să-i amenințe cu moartea. 
Inițial, bărbatul a vrut să dea cu furca, dar a fost oprit la timp de unul dintre musafirii victimei. După ce a fost deposedat de furcă, Enache M. a scos cuțitul și a înjunghiat victima în abdomen și într-unul dintre brațe. Lovitura în abdomen a fost destul de puternică, în condițiile în care intestinele victimei au ieșit afară. Imediat după incident s-a dat alarma, iar la fața locului a ajuns o ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale, dar și poliția. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au făcut primele verificări la fața locului, după care dosarul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea, care au făcut cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
    Inițial, împotriva autorului nu a fost luată nicio măsură. Verificările au fost continuate, iar în urma probelor adunate, coroborate cu concluziile medicilor legiști, ieri s-a luat măsura reținerii bărbatului care a dat cu cuțitul. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?