Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Sorina Chiriac și Daniel Dumitrașcu, Miss și Mister Boboc la Liceul din Dumitrești


Elevii de la Liceul Teoretic „Grigore Gheba” din Dumitrești au petrecut la „Balul Bobocilor”, la finele săptămânii trecute. Evenimentul a avut loc la Căminul Cultural din localitate. La concursul de Miss și Mister Boboc de anul acesta s-au înscris 7 perechi, respectiv Diana Bodoc și Ionuț Bodoc, Aurelia Stănilă și Ștefan Bodoc, Denisa Mironeasa și Cătălin Busuioc, Sorina Chiriac și Daniel Dumitrașcu, Nicoleta Fiștoc și Florentin Militaru, Mădălina Miroiu și Gabriel Mihălcica, Loredana Maftei și Liviu-Mihăiță Stănilă.
Probele de concurs au fost dintre cele mai interesante și pline de haz: prezentare, cultură generală, refren ascuns, îndemânare, recunoaște personajul, talent, surpriză și eleganță. După deliberările membrilor juriului, au fost desemnați și câștigătorii: titlul de Miss a fost câștigat de Sorina Chiriac, iar de Mister de Daniel Dumitrașcu, locul II a revenit perechii Mădălina Miroiu și Ștefan Bodoc, iar locul III a fost adjudecat de Aurelia Stănilă și Gabriel Mihălcica. Premiul pentru popularitate a fost câștigat de Nicoleta Fiștoc și Liviu-Mihăiță Stănilă, titlul de Miss și Mister eleganța a revenit Denisei Mironeasa și lui Ionuț Bodoc, premiul juriului a fost câștigat de Diana Bodoc și Cătălin Busuioc, iar cel de originalitate a fost câștigat de Loredana Maftei și Florentin Militaru.
„Concursul a fost frumos și drept să vă spun am avut ceva emoții la început. Am văzut că s-au înscris mai multe colege și m-am înscris și eu. Cea mai dificilă probă pentru mine a fost cea de refren ascuns, la celalate probe nu am avut probleme. Cei din sală s-au comportat frumos și chiar mi-au plăcut. Nu am mai participat până acum la un concurs de acest gen. De acum voi mai vrea să particip, că a început să îmi placă”, a spus Sorina Chiriac, câștigătoarea titlului de Miss, elevă în clasa a IX-a B.
La rândul său, Daniel Dumitrașcu, câștigătorul titlului de Mister, elev în aceeași clasă, a spus: „eu sunt boboc, la început de clasa a noua, și mi-a plăcut. Am fost elev la Școala Chiojdeni și e prima dată când particip la un concurs de acest gen. A fost frumos și chiar mă bucur, sincer nu prea mă așteptam să câștig. Când am fost anunțat câștigător,  nu mai știam nimic de mine”.
Organizatori principali au fost: Lăcrămioara-Georgiana Chiru, Diana Chiriac, Alina-Elena David, Nicoleta-Monalisa Bentea, Cătălin-Ionel Budui, Constantin Dediu și Dorin Păroiu, elevi în clasa a XII-a, împreună cu diriginta clasei, profesoara Mariana Stănilă. „A fost așa cum ne-am dorit. A fost un concurs reușit cum nu prea s-a întâmplat ultima dată în Dumitrești. Am muncit foarte mult și am stat nopți întregi pentru ca totul să iasă perfect. Concurenții au fost deosebiți și înțelegători cu noi”, a spus Lăcrămioara-Georgiana Chiru, prezentatoarea evenimentului.
Între probe, doi elevi au încântat publicul cu vocea lor, unul interpretând muzică hip-hop, iar celălalt cu muzică populară. Cei prezenți au încins o horă de mai mare dragul. „Nu ne așteptam să ne iasă așa de bine acest spectacol. Un public minunat, eu am mai cântat și un pic mai mult. Cele mai aplaudate melodii au fost cele populare, că de, suntem români. Muzica populară este la mare clasă și așa va rămâne. Ne bucurăm că am reușit să facem un spectacol de acest gen”, a spus Alina David, elevă în clasa a XII-a.
La rândul său, Dorin Păroiu, un iubitor al muzicii hip-hop, a reușit să ridice publicul în picioare cu melodiile creație proprie. „Eu cânt muzică de acest gen din clasa a opta. Prima dată am început cu o joacă, cu un coleg ascultam muzică hip-hop și am găsit un program de muzică și ne jucam și noi. Eu am continuat după accea. Mi-au zis mulți că am talent și am început să îmi scriu propriile versuri, iar instrumentalele erau făcute de un prieten. Îmi place foarte mult și am participat la concursuri de acest gen. Sunt un fel de ironii în rime, ce îți vine în cap pe moment. Eu le fac mai mult pentru mine și pentru prieteni”, a spus Dorin Păroiu.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?