Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Bărbatul care a violat o prostituată rămâne în arest



    Sebi Marian B., tânărul care a violat, tâlhărit și lipsit de libertate o prostituată, rămâne în arest. Ieri, magistrații Tribunalului Vrancea au respins contestația formulată de acesta împotriva încheierii din data de 23 octombrie, a magistraților Judecătoriei Focșani, prin care s-a admis propunerea de arestare preventivă. Decizia este definitivă. „Respinge contestația declarată de inculpatul – contestator Burlacu S. M. în prezent aflat în Arestul I.P.J. Vrancea împotriva Încheierii din data de 23.10.2014 pronunțată de Judecătoria Focșani în dosarul nr. 14215/231/2014, ca nefondată. (…) În baza dispozițiilor art. 275 al.2 Cod pr. penală obligă inculpatul-contestator la 200 lei cheltuieli judiciare către stat din care 100 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu. Definitivă”, se arată în soluția instanței.
    Tânărul, de 24 de ani, din Urechești, a fost reținut miercurea trecută, după ce în noaptea precedentă a violat o femeie, care ar practica prostituția, i-a furat geanta și a obligat-o să îl însoțească până în localitatea de domiciliu, fără ca ea să fi vrut acest lucru. Tânărul se afla într-o mașină cu un amic. Au oprit autoturismul în zona unei stații peco de pe strada Cuza Vodă, din Focșani, unde se afla și victima. Amicul tânărului arestat a negociat o partidă de sex cu ea, contra sumei de 40 de lei.
După ce femeia și-a făcut „treaba”, a apărut și inculpatul. Acestuia i s-a făcut  poftă de sex, dar nu a vrut să plătească, așa cum făcuse amicul său. Așa se face că a urcat-o pe femeie cu forța în mașină, a violat-o, apoi a dus-o până la Urechești, în zona unui popas de pe marginea drumului european. Pe drum spre popasul din Urechești, femeia a fost umilită în toate felurile de principalul suspect, care i-a pus o pătură în cap, apoi i-a luat geanta, în care aceasta avea o sumă de bani. 
În dosar mai este cercetat și un alt bărbat, respectiv Constantin D., cel care a condus mașina, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?