Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Brigada 282 a primit Emblema de Onoare a Statului Major General


În cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României la sediul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, cei mai tineri membri ai comunității vrâncene s-au bucurat, vineri, de expoziția de tehnică și armament,  exercițiul de drill-team, dar și de covrigeii și fasolea cu ciolan oferite de conducerea unității, în colaborare cu batalionul sprijin logistic. „Manifestările din această zi (vineri-n.r.) au inclus și ceremonialul de decorare a Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată cu Emblema de Onoare a Statului Major General, în semn de apreciere a profesionalismului manifestat de personalul militar și civil în îndeplinirea misiunilor încredințate, dar și avansarea înainte de termen pentru merite excepționale a domnului maior Ilie Melinte”, a transmis locotenent Cătălina Popa, purtătorul de cuvânt al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focșani.
    În timpul ceremonialului de decorare, general de brigadă dr. Virgil Ovidiu Pop, comandantul Brigăzii 282, le-a mulțumit militarilor pentru eforturile depuse în îndeplinirea misiunilor ce le-au fost încredințate. „Å¢in să vă mulțumesc și apreciez în mod deosebit eforturile extraordinare depuse de dumneavoastră în îndeplinirea misiunilor încredințate brigăzii. Vă urez sincere felicitări și succes în această misiune nobilă pe care v-ați asumat-o, aceea de a face parte de Armata României! Dumneazeu să binecuvânteze Armata României! La mulți ani!”, a declarat general de brigadă dr. Virgil-Ovidiu Pop.
    Spre deosebire de alte evenimente similare, vineri, numărul vizitatorilor a fost ceva mai mic din cauza vremii nefavorabile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?