Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Voleibalistele au meci cu Piteştiul, sâmbătă


Federația Română de Volei a anunțat componența finală a ligilor campionatelor naționale. În Divizia A2, vor fi tot două serii, ca și în precedentele ediții. CSM Focșani 2007 va face parte din seria Est, împreună cu CS Åžtiința Miroslava Iași, CSU Galați și SCM Pitești, cunoștințe bune din campionatul 2013-2014, și cu CS Dinamo Romprest București și CS Rapid București.
Formația din Miroslava a promovat cu echipa din Rm. Vîlcea în barajul de la Focșani – dar nu s-a înscris în A1 și rămâne în A2, Piteștiul are o echipă onorabilă, ca și Galațiul. Dinamo Romprest, chiar dacă vine în serie cu formația a doua, va fi un adversar dificil, ca și Rapid București, echipă retrogradată la finalul ediției 2013-2014 a Diviziei A1.
Inițial, în serie s-a înscris și echipa Tomis Constanța, dar, gruparea de pe Litoral s-a retras din campionat în această săptămână din motive financiare. CSM 2007 Focșani ar fi trebuit să debuteze pe teren propriu împotriva echipei din Constanța, dar, după retragerea acestia, Federația Română de Volei a schimbat programul competițional, astfel încât echipa focșăneană va avea alt adversar. Campionatul începe sâmbătă, 25 octombrie, când CSM 2007 Focșani va juca, în Sala Polivalentă din Focșani, de la ora 11.00, în compania echipei SCM Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?