Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Grupa 2005 de la Prosport a câştigat „Cupa Aerostar“


Grupa de fotbal copii născuți în anul 2005 de la CS Prosport Focșani a câștigat ediția din acest an a „Cupei Aerostar”, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în finala turneului în fața echipei similare a Liceului cu Program Sportiv din Vaslui. Cele două goluri ale învingătorilor din marea finală au fost marcate de Andrei Hărăbor și Alexandro Bucur. Prosport a cucerit și două trofee individuale. Rareș Bucur a fost desemnat cel mai bun portar, iar mijlocașul Andrei Hărăbor a primit titlul de cel mai bun jucător al turneului.
Toți copiii au primit medalii și diplome din partea organizatorilor. Pe lista marcatorilor de la Prosport s-au mai aflat, Alex Abeaboeru, Edy Răileanu, George Ardeleanu, Edy Pană și Alesio Croitoru. „A fost un turneu reușit. Sunt bucuros pentru că echipa a câștigat acest turneu. Au participat 16 echipe din zona Moldovei. Prosport s-a impus în grupa din care a făcut parte. Victorii cu Viitorul Bîrlad și LPS Botoșani, egal cu Magic Iași. În semifinale, Prosport a învins cu 2-0 pe Edu Sport Iași, care a scos din competiție echipe ca Oțelul Galați și LPS Piatra Neamt, două forțe în fotbalul juvenil. În marea finală s-au întâlnit cele mai bune echipe ale turneului, Prosport și LPS Vaslui. Victorie mult mai clară decât o arată scorul final de 2-1 pentru noi. Munca acestor copii se vede și în turneele la care participă. De cinci ani, Prosport se menține în elita fotbalului juvenil. Rezultatele obținute sunt argumentul principal al spuselor mele”, a precizat antrenorul Stan Rodinel.

16 echipe participante la cea de-a opta ediție a „Cupei Aerostar” de la Bacău. Prosport Focșani a demonstrat încă odată că reprezintă o forță în fotbalul de copii și juniori din România. „Un adevărat maraton fotbalistic. Cinci meciuri jucate într-o singură zi. Sunt bucuros pentru acest trofeu. Este munca acestor copii extraordinari. Se pregătesc asiduu în fiecare zi și rezultate lor sunt pe măsura așteptărilor. Le mulțumesc pentru atitudine, caracter, efort și dăruire. Sunt dedicați sută la sută acestui sport și vor ajunge departe in fotbal. Sunt convins de acest lucru”, a mai spus antrenorul Stan Rodinel. Lot de jucatori grupa 2005: Iulian Livadaru, Rareș Bucur – portari, Alesio Croitoru, Alex Bucur, Alex Abeaboeru, Andrei Hărăbor, Eduard Pană, George Ardeleanu, Emiliano Constantin, Edy Răileanu, Carlos Badiu, David Gorgan, Răzvan Ilie, Ionuț Postolache, Alex Agache, Mihnea Constandache, Alex Amititeloaie, Dragoș Popa și Alex Hristache.
Lot de jucători grupa 2006: Roberto Ionescu – portar, Sebi Mocanu, Alex Dumitru, Adi Păvălucă, Călin Badașcă, Marius Nițu, Răzvan Onofrei și Leo Tănasă. Lot de jucători grupa 2007: Alexandru Lensu și Alex Profiroiu – portari, Robert Martac, Darius Băncilă, Mihai Iliescu, Luca Macsim, Iosif Gugeanu, Robert Lal, Cristian Răileanu, Sebi Spulber, Alex Robu și Sebastian Mija.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?