Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Militarii au discutat cu elevii Colegiului Economic


În garnizoana Focșani, evenimentul intitulat „Ziua Armatei României în școli” a continuat ieri, la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, unde militarii Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” au împărtășit tinerilor experiențe din misiunile interne și internaționale la care au participat. Totodată, militarii au organizat, în sala de sport a colegiului, standuri de prezentare a echipamentului, tehnicii și armamentului din dotarea brigăzii.
    Militarii din Garnizoana Focșani vor continua și în zilele următoare activitățile în școli, în cadrul proiectului „Ziua Armatei României în Școli”. Astăzi, militarii din Garnizoana Focșani vor fi alături de elevii Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Focșani, iar joi ei vor merge la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobești. În aceeași zi, militarii se vor întâlni și cu elevii Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”, cărora le vor vorbi despre cariera militară și le vor împărtăși din experiențele lor.
    Vineri, militarii vor fi în Adjud, la Liceul „Emil Botta”, iar în Focșani la  Colegiul Național „Unirea”. În aceeași zi, la Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focșani va fi organizată „Ziua Porților Deschise”, eveniment la care sunt așteptați toți cei care vor să vadă tehnica din dotarea armatei și să afle de la militari ce presupune această meserie.
    Activitățile se vor încheia sâmbătă, când va fi organizat un ceremonial militar și religios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?