Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Irlanda, Germania şi Ungaria caută asistenţi medicali, agenţi de vânzări şi confecţioneri


Irlanda, Germania, Ungaria, Austria și Norvegia sunt țări care recrutează forță de muncă prin rețeaua europeană Eures, fiind căutați, printre altele, asistenți medicali, agenți de vânzări, un mecanic și un electrician auto, confecționeri de huse pentru mașini. Un angajator din Irlanda anunță pe rețeaua Eures că are nevoie de patru asistenți medicali care să aibă experiență în domeniul îngrijirii persoanelor în vârstă. Cei interesați să aplice pot suna la Caroline Walsh, tel. 087 9801647 sau pot trimite CV in limba engleza la adresa de email: caroline.walsh@carechoice.ie.
    În Germania, sunt vacante 10 locuri de agent de vânzări, care să primească comenzi sau să pregătească bunurile conform comenzii. Cei interesați trebuie să aibă disponibilitate de lucru în depozite frigorifice (-25°C), în trei schimburi, să fie flexibili și motivați, să aibă abilitatea de a lucra independent și atenție la primirea și livrarea comenzilor. CV-ul și referințele trebuie trimise în limba germană pe adresa work-in-germany@usgpeople.de.Tot în Germania se caută un mecanic auto, absolvent de liceu/ școală profesională și calificare în domeniul mecanic auto, dar și un electrician auto, care să fi finalizat liceu/ școală profesională și să aibă calificare în domeniul electric auto.
    În Ungaria sunt disponibile 50 de posturi de confecționer de huse pentru mașini. Candidații trebuie să vorbească maghiară, să fie calificați și să aibă experiență în domeniu.
    Un restaurant din Norvegia caută să angajeze doi bucătari preparate indiene. Angajatorul cere calificare și experiență de 5 – 10 ani, bune cunoștințe de limbă engleză, iar experiența europeană în bucătărie cu specific indian constituie avantaj.
    De asemenea, în Austria sunt neocupate 10 posturi de coordonator echipă pentru munca în pădure, salariul oferit fiind de 1.300 de euro net/lună, cinci posturi de finisor fațade clădiri, remunerate cu aceeși sumă, și cinci posturi de zugrav, pentru care se oferă o remunerație de 1.200 euro net/lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?