Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Echipă din România, neînvinsă de 47 de meciuri!


Formația AS Ploiești 2010 a câștigat Supercupa României la minifotbal și a ajuns la 47 de meciuri consecutive fără înfrângere! AS Ploiești 2010, campioana României la minifotbal este și deținătoarea Supercupei, după ce a învins echipa Consiliului Județean Buzău cu scorul de 6-1 (4-0). Deținătoarea titlului național, pe care l-a câștigat în vară, Ploiești 2010 a obtinut un nou trofeu, în ciuda faptului că în urmă cu un an era cotată cu șanse minime să treacă de câteva dintre echipele puternice din minifotbalul românesc – Mav Timișoara, Design Construct Brașov sau Avantaje Deva.
Ploiești 2010 a câștigat titlul național după ce a învins la loviturile de departajare pe Design Construct Brasov, dupa 1-1 în timpul regulamentar, iar acum a dat din nou lovitura. Cu doar 5 goluri primite sezonul trecut, formația ploieșteană pare să fie și în acest an favorită la primul loc, iar sezonul a început cum nu se poate mai bine. Ploieștenii au bifat a 47-a victorie la rând și i-au dedicat victoria președintelui Dan Tănase. Singura echipă care a reușit totuși să-i învingă pe prahoveni a fost campioana Vrancei, Voința DEEP SERV la turneul final al Campionatului Național care a avut loc în iulie la Roman.
Atunci, după ce la finalul timpului regulamentar de joc, scorul era egal, 0-0, la loviturile de departajare, Voința DEEP SERV s-a impus cu 2-1. Deși nu foarte popular printre români, minifotbalul românesc a performat în ultimii ani la cel mai înalt nivel. Naționala României a câștigat 4 titluri europene consecutive în perioada în care Răzvan Burleanu se afla în fruntea Federației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?