Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

VIDEO şi GALERIE FOTO: Vasile Panţica s-a urcat cu BMW-ul pe scările Raiffeisen, în zona BIG


Arbitrul de box Vasile Panțica, de 49 de ani, a ajuns cu mașina, aseară, din stradă direct în ușa Băncii Raiffeisen, din intersecția de la BIG. Panțica se afla la volanul unui autoturism BMW și se deplasa pe Bulevardul Brăilei. La intersecția cu strada Maior Gheorghe Pastia, el ar fi oprit și ar fi acordat prioritate de trecere pietonilor și mașinilor, după care ar fi semnalizat stânga, pentru a o lua către BIG.
Nu a mai apucat să efectueze virajul pentru că i s-ar fi făcut rău. Cel mai probabil, el ar fi suferit un accident vascular cerebral. Necontrolată, mașina a luat-o înainte, a urcat pe trotuar, apoi pe scările unității bancare, oprindu-se aproape de ușile de la intrare. „El venea pe Brăilei, a oprit, a acordat prioritate pietonilor și mașinilor, a semnalizat să vireze stânga și credem că i s-a făcut rău și a ajuns aici. Avea spume la gură și a fost dus la spital. Nu avea nicio viteză, a plecat de acolo cu 2 la oră (2 km-n.r.). El este antrenor, nu bea, nu făcea excese. Explicația este că i s-a făcut rău. Trecea o ambulanță și domnul a oprit că i s-a părut că e grav cazul”, a spus un cunoscut de-al antrenorului. Acesta le-a povestit celor din jur că până să ajungă echipajul medical la fața locului, l-a masat pe Panțica în zona inimii.
    De la locul acccidentului, Vasile Panțica a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani, unde a fost supus unor investigații medicale suplimentare. Surse medicale ne-au declarat că bărbatul a suferit o criză convulsivă la volan, cel mai probabil cauzată de o afecțiune neurologică. După ce a fost investigat, Panțica a plecat acasă pe propria răspundere.
Potrivit martorilor accidentului, paramedicii care l-au preluat de la locul accidentului au fost de părere că acesta a suferit un atac vascular cerebral, diagnostic ce va fi confirmat sau infirmat de medicii care l-au investigat. În tot acest timp, la locul accidentului au ajuns mai mulți oameni, unii gură cască, alții cunoscuți de-ai lui Panțica.

După cercetarea la fața locului, mașina a fost coborâtă de pe treptele unității bancare de un apropiat al antrenorului. Primele verificări ale polițiștilor de la Biroul Rutier Focșani arată că este posibil ca evenimentul rutier să fi fost cauzat de o afecțiune medicală sau de neatenție. „Conducătorul unui autoturism marca BMW, care se deplasa pe Bulevardul Brăilei, a pătruns pe strada Maior Gheorghe Pastia și, cel mai probabil, pe fondul neatenției sau al unor afecțiuni medicale a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în scările din fața unei unități bancare. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean Focșani pentru investigații. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate modul de producere al accidentului”, ne-a precizat comisarul Mădălin Ciolan, din cadrul Biroului Rutier Focșani.    
    La spital, șoferului i-au fost recoltate probe de sânge pentru a se stabili dacă a consumat alcool ori nu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?