Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Copiii, așteptați la cursurile de la Palatul Copiilor Focșani


Copiii iubitori de activități extrașcolare vor participa, mâine, la deschiderea noului an școlar la Palatul Copiilor, care va avea loc la ora 14.00. Potrivit reprezentanților Palatului Copiilor, înscrieri se vor mai putea face și după data de 1 octombrie.
Cercurile pentru care pot opta elevii în cadrul Palatului Copiilor Focșani sunt: pictură – desen, coordonat de profesorul Gheorghe Zaiț, balet, majorete, dans (modern și popular) – cu maistrul coregraf Violeta Necula, muzică ușoară, vocală și instrumentală – profesor Costel Manea, artă textilă, creații confecții – coordonat de profesoara Didina Mocanu, protecția mediului, ecologie – profesor Mitu Văsii, matematică-informatică condus de profesoara Emilia Dumitru, aeromodele, racheto-modele cu profesorul Vasile Popa, kartig cu profesorul Flori Harea, construcții electronice – radio, unde profesor coordonator este Vasile Diaconu, electronică și automatizări cu profesorul Eugen Munteanu, cultură și civilizație engleză cu profesoara Raluca Anghel.
O grupă poate fi formată din 12 până la 14 copii. Pe lângă secția de la Focșani, Palatul Copiilor mai are alte patru secții la Adjud, Panciu, Mărășești și Odobești. Acestea sunt frecventate, anual, de peste 2.000 de copii.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?