Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VEDETE, Salon Auto şi competiţii de „Zilele Orașului Panciu“


Primăria Orașului Panciu organizează în perioada 27-28 septembrie 2014, ediția a X-a a „Zilelor Orașului Panciu”. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 27 septembrie 2014, la ora 10.00, cu Parada Muzicii Militare Focșani și a Trupei de Majorete a Orașului Panciu, pe traseul strada Nicolae Titulescu – Bulevardul Independenței, până la Casa de Cultură. Cuvântul de bun venit la sărbătoarea orașului va fi adresat participanților de primarul Iulian Nica, de pe scena amplasată în Parcul Casei Orășenești de Cultură.
    Prima zi de festival va continua cu două competiții sportive de anvergură, aflate la ediția a II-a. De la ora 11.00, la Monumentul Eroilor, din centrul orașului, se va da startul Turului Ciclist „Velopower Road Race 2014”, iar de la ora 15.00, din fața Cantonului Varnița, se va da startul „Maratonului Toamnei Păncene”.Tot sâmbătă, 27 septembrie, vor fi inaugurate Târgul meșterilor populari, Expozițiile de artă vizuală și meșteșuguri populare, Salonul Auto Panciu 2014 și Târgul de mașini și utilaje agricole. De la ora 18.00, va începe „Seara Tineretului”, prezentată de Monica Ropotă și Sorin Francu. Pe scena în aer liber din Parcul Casei de Cultură vor evolua Ansamblul Folcloric „Èšara Vrancei”, Ela Rose, Mossano, Matteo și DJ Willy.
    Programul zilei de duminică, 28 septembrie 2014, va începe la ora 13.00, cu „Sărbătoarea cuvântului la Panciu”. Aceasta va cuprinde lansările de carte ale scriitorilor Mariana Rogoz Stratulat și Ionel Bandrabur. De la ora 17.00, va începe spectacolul artistic susținut de Nicolae Gribincea și Grupul Etnofolcloric „Plăieșii”, Margareta Clipa, Petrică Mîțu Stoian, Aurel Moldoveanu, Deep Central și Andreea Bălan (FOTO).
    Prezentatorul evenimentului va fi cunoscutul realizator de televiziune Cristian Brancu. „«Zilele Orașului Panciu» sunt dedicate păncenilor de pretutindeni, precum și tuturor vrâncenilor. Pentru toți aceștia, am pregătit un program deosebit, care va răspunde tuturor gusturilor și preferințelor: spectacole susținute de artiști renumiți, lansări de carte, târguri și expoziții. Nu în ultimul rând, vom avea și ediția a II-a a Turului Ciclist „Velopower Road Race 2014″, precum și ediția a II-a a «Maratonului Toamnei Păncene». Pe această cale, doresc să le mulțumesc tuturor sponsorilor, colaboratorilor și partenerilor pentru sprijinul financiar acordat în vederea organizării acestei ediții aniversare a «Zilelor Orașului Panciu». Nu în ultimul rând, doresc să lansez tuturor vrâncenilor invitația de a participa la «Zilele Orașului Panciu» și de a se bucura, împreună cu noi, de tradiționala sărbătoare a tuturor păncenilor!”, a declarat primarul orașului Panciu, Iulian Nica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?