Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Maratonistul Ilie Roşu, la cursa cu numărul 93


Zilele trecute s-a organizat „Maraton Ciucaș X3”, care face parte dintr-o serie de maratoane organizate sub sloganul „Din dragoste pentru România și istoria ei”. Cursa a fost organizată de colonelul în rezervă adjudeanul Ilie Roșu, care a alergat în cel de-al 93-lea maraton cu steagul României.
La startul maratonului s-au prezentat aproximativ 100 de alergători. „Prudența a fost caracteristica principală a acestui maraton. Genunchii au rezistat și se pare că cele 7 maratoane rămase până la maratonul numărul 100 cu drapelul României ar putea fi realizate până la 1 decembrie. Ciucaș X3 a însemnat pentru concurenții din cele 3 probe, Semimaraton, Maraton și Ultramaraton: prietenie, bucurie, încordare, tristețe, lacrimi, optimism, suferință în încercarea de a ne depăși propriile limite și de a ne îmbunătăți cu măcar o secundă timpii obținuti la edițiile anterioare. Ai învins, continuă!”, a spus maratonistul adjudean.
Ilie Roșu este colonel în rezervă, membru al Asociației Române pentru Propagandă și Istorie Aeronautică și membru al cluburilor: Clubul Sportiv Eco Alpin și Ro Club Maraton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?