Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Echipa Progresul Focşani, bătută cu japca la Deva


   Echipa de futsal Progresul Focșani a pierdut, 3-2 (2-2)  partida disputată pe terenul echipei, Dava Deva, joc care a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii I. Focșănenii au ratat din nou foarte multe ocazii, au avut două bare, dar din păcate nu au reușit să se impună pe fondul unui arbitraj tendențios al celor doi arbitri care au făcut totul pentru ca hunedorenii să câștige.
   Golurile echipei de pe Milcov au fost marcate de Emilian Chivu și Florin Stanciu. „Probabil am început să deranjăm cu poziția noastră în clasament, altfel nu-mi explic arbitrajul total tendențios împotriva noastră. A fost japcă pe față. Când am jucat prost, am recunoscut. Dar la Deva am jucat bine. Pe lângă cele două goluri am trimis de 5 ori mingea în bare”, a declarat antrenorul Progresului, Petrache Gurguiatu.
   Progresul a jucat cu: Borș, Bogdan Sava, Chivu, Stanciu, Alecsandrescu, Ilaș, Mîndrescu, Dumitriu, Sergiu Sava, Smărăndoiu. Partea cea mai rea a deplasării la Deva este că portarul Vali Borș a făcut întindere, Liviu Dumitriu s-a ales cu o entorsă, iar Emilian Chivu a primit al patrulea cartonaș galben și nu va putea evolua în partida de duminică cu Spicom Sf. Gheorghe, joc programat luni, 12 noiembrie, de la ora 18.00 în Sala Polivalentă din Focșani.

Rezultatele etapei a VIII-a:
Dava Deva – Progresul Focșani 3-2 (2-2),
Cityus Tg. Mureș – Smart Ionescu București 6-2 (5-2),
Clujana Cluj Napoca – ACS Od. Secuiesc 3-5 (1-3),
CSMS Iași – KSE Tg. Secuiesc – se dispută astăzi,
Spicom Sf. Gheorghe – United Galați – amânat pentru 27 noiembrie.
Inter Teliu Brașov a stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?