Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Mihaela și Mircea Geoană vin la Gala Crucii Roșii Vrancea


Mihaela Geoană, președinta Societății Naționale de Cruce Roșie din România (SNCRR) și senatorul Mircea Geoană vor participa, joi, la Gala aniversară organizată de filiala vrânceană a instituției de caritate, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de existență a Crucii Roșii Vrancea. Mihaela Geoană va fi cea care va deschide acest eveniment special pentru județul nostru, eveniment ce va avea loc mâine, începând cu ora 18.00, la Restaurantul Antal Queen Two din Focșani. „Prezența doamnei președintă a SNCRR, Mihaela Geoană, și a domnului senator Mircea Geoană ne onorează din toate punctele de vedere și îi așteptăm cu drag să participe la acest moment aniversar pe toți vrâncenii care de-a lungul timpului ne-au fost alături”, a declarat Rodica Davidean, directoarea Filialei de Cruce Roșie Vrancea.
    Sărbătorirea unui secol de existență și acțiune de Cruce Roșie în județul nostru este organizată de instituția vrânceană de caritate în parteneriat cu Instituția prefectului, Consiliul Județean și Asociația Comunelor Vrancea. Voluntarii au împărțit deja invitații tuturor celor care, de-a lungul timpului, au fost alături, s-au implicat în activitățile, proiectele și programele Crucii Roșii, dăruind din sufletul, timpul și chiar buzunarul lor pentru binele celor aflați în situații din cele mai disperate. Astfel, la eveniment sunt așteptați să participe, alături de Mihaela Geoană, președintele Societății Naționale de Cruce Roșie din România, senatorul Mircea Geoană și conducerea filialei vrâncene a instituției, oficialități locale, reprezentanți ai institutilor publice, oameni de afaceri, voluntari, vrânceni de toate vârstele și de toate profesiile, care vor depăna amintiri arhivate în inimi cu însemnele Crucii Roșii și care se vor putea bucura împreună de momentele artistice asigurate de îndrăgita interpretă de muzică ușoară Corina Chiriac, de Gabriel Bălașa și artiști locali.   
    Mihaela Geoană este președinta SNCRR din aprilie 2007. Ea a absolvit Institutul de Arhitectură „Ion Mincu” din capitală în 1987. După stagiatură, a plecat în Franța, apoi în Statele Unite, însoțindu-și soțul, politicianul Mircea Geoană. În Statele Unite a luat contact cu activitățile caritabile desfășurate dincolo de Ocean și a început să se implice în acest domeniu. În 2001 a pus bazele Fundației „Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură”. De atunci și până în prezent este președintele fundației. De asemenea, este și președintele Centrului Focus pentru copii dispăruți și abuzați.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?