Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Fiica preotului din Pufeşti a adus în Vrancea, Marele Trofeu al Ligii Campionilor!


Artista – interpretă de muzică ușoară Andreea Cătălina Èšucă, de 19 ani, din comuna Pufești, despre al cărei talent remarcabil ați putut citi într-o ediție din august 2013 a cotidianului nostru, a obținut toate și cele mai mari premii ale Concursului internațional „Liga Campionilor” ce a avut loc recent, la Constanța: Marele Trofeu, Trofeul la categoria „Seniori” și Premiul de popularitate. Succesul ei are în spate multă multă muncă, seriozitate, încredere deplină în forțele și talentul său precum și dorința de a ajunge să strălucească, într-o zi, pe firmamentul marilor nume ale muzicii românești. Toate acestea au fost apreciate unanim atât de juriu cât și de publicul „Ligii Campionilor” cât și ai încă unui concurs, „Campionii muzicii”, unde Andreea Cătălina a obținut Premiul „Mihai Trăistariu”. Succesele obținute de ea nu s-au oprit aici, ea devenind anul acesta, după trecerea cu bine a examenului de Bacalaureat, studentă la SNSPA București.

    Andreea Cătălina Èšucă, tânăra artistă din Pufești-Adjud, fiica preotului Èšucă, a câștigat Marele Trofeu, Trofeul categoriei „Seniori” precum și Premiul de popularitate la ediția din acest an a Concursului internațional „Liga campionilor”, organizat de Mihai Trăistariu, care s-a desfășurat la Constanța. Reușita talentatei vrâncence este absolut remarcabilă! Ca urmare a obținerii Marelui Trofeu ea va realiza un videoclip în valoare de 5000 de euro. Totodată, Tofeul de la categoria „Seniori” constă într-o piesă în primă audiție, compusă de Claudiu Bulete, iar Premiul de popularitate câștigat de Andreea Cătălina Èšucă în urma votului publicului i-a adus nu doar confirmarea faptului că a intrat în inimile tuturor, ci și un laptop din partea Asociației Tomis Antidrog. „Acest concurs a fost, probabil, cel mai dificil la care am participat până acum. În bătălia pentru Marele Trofeu, un videoclip în valoare de 5000 euro, au intrat 26 de concurenți ,14 juniori și 12 seniori, din 9 țări: România, Bulgaria, Anglia, Ucraina, Lituania, Slovenia, Serbia, Malta și Republica Moldova. Concursul se derulează pe parcursul a trei seri, în care concurenții trebuie să interpreteze: o piesă din repertoriul internațional, o piesă din repertoriul național și una la alegere. În seara de Gală, laureații care au obținut cele două trofee, Senior și Junior, se duelează pentru obținerea Marelui Trofeu. Din fericire eu am reușit să mă clasez pe locul 1 încă din prima seară și așa am obținut Trofeul de la categoria Seniori. Trofeul de la categoria Juniori a fost obținut de Isabela Pămpărău, de 12 ani, din Botoșani. În urma duelului am obținut și Marele Trofeu”, a declarat Andreea Cătălina Èšucă. 
   
      

     „Ne-a dat tuturor o lecție de ambiție și caracter”

    Juriul ediției din acest an a Concursului internațional „Liga campionilor” a fost format din Adrian Daminescu (România), Rumiana Nacheva (Bulgaria), Daina Bileviciute (Lituania), Cătălin Dascalu, Claudiu Bulete, Liliana Cornilă, Daniela Hantiu, Doina Moroșanu, Ileana Șipoteanu și Raluca Sofrone (România).
Cu toții au fost impresionați și surprinși totodată de evoluția interpretei vrâncence: dacă în urmă cu doi ani, la participarea la acest concurs s-a clasat pe ultimul loc, la ediția de anul trecut s-a clasat pe locul I iar anul acesta „a rupt gura”, cum se spune, tututor și a luat toate marile premii: mult râvnitul Mare Trofeu, Trofeul la categoria „Seniori” precum și Premiul de popularitate! „Se spune că a treia oară este cu noroc, acum sunt convinsă de asta. Sunt foarte fericită că am reușit să aduc aceste premii valoaroase în Vrancea și sper să revin cu alte surprize pentru dumneavoastră în curând”, a spus Andreea Cătălina Èšucă.
    În cele trei seri de concurs interpreta vrânceancă a cântat piesele: „The greatest love of all” – Whitney Houston, „O lacrimă” – Mihai Trăistariu și „Rise like a phoenix” – Conchita Wurst (câștigătoarea Eurovisionului 2014), aceasta fiind și piesa care i-a adus Trofeul de la categoria „Seniori”, precum și Marele Trofeu.     Compozitorul Claudiu Bulete și-a manifestat admirația pentru munca depusă și talentul remarcabil al tinerei artiste. „Ea ne-a dat tuturor o lecție de ambiție și caracter: chiar dacă acum doi ani termina ultima din grupa ei, nici ea nici părinții ei nu au avut atitudinea pe care mulți o au în această situație, aceea de a da cu toate tunurile în juriu și de a se considera nedreptățită, ci și-a văzut de drumul ei, a crezut în ea și a muncit mai mult pentru că și-a dorit mai mult, astfel încât la această ediție a venit și răsplata pe deplin meritată. Bravo Andreea Cătălina, felicitări pentru tot ce ai făcut în acest festival și pentru lecția pe care ai dat-o multora!”, a spus Claudiu Bulete.

 

   Premianta Concursului „Campionii muzicii”, studentă la SNSPA

    Andreea Cătălina Èšucă a obținut încă două premii deosebit de importante la încă o competiție din acest an. Este vorba de emisiunea – concurs „Campionii muzicii”, găzduită de Neptun Tv, Mihai Trăistariu și Mădălina Dinescu, la care talentata vrânceancă a fost de două ori premiată. „Aici am reușit să obțin unul dintre cele mai importante premii din palmaresul meu, și anume „Premiul Mihai Trăistariu” , care înseamnă un duet cu Mihai Trăistariu și promovare tv a duetului, și „Premiul Casa de Modă Licor Magazinul Garbo by Liliana Cornilă”, care constă într-o ținută de scenă în valoare de 2200 lei”, a declarat Andreea Cătălina Èšucă. Reușita sa este una remarcabilă, juriul acestui concurs fiind format din nume sonore din lumea muzicii. Astfel, președinte al juriului a fost interpretul, compozitorul și profesorul de canto Adrian Daminescu, alături de el apreciind talentul și calitățile concurenților Cătălin Dascălu, compozitor, textier și producător muzical și Natalia Barbu, interpretă și reprezentată a Republicii Moldova la Eurovision 2007.
    Succesele tinerei artiste din comuna Pufești nu s-au oprit aici. Anul acesta ea a reușit să treacă cu bine peste examenul maturității – Bacalaureatul, și a devenit studentă la SNSPA – Facultatea de Științe Politice București.
    Puteți viziona și asculta melodiile cu care Andreea Cătălina Èšucă a câștigat aprecierile unanime și inimile juriului și publicului de la  Concursul Internațional „Liga Campionilor” din acest an, accesând următoarele linkuri:
https://www.youtube.com/watch?v=4vtJtJmtMZw
https://www.youtube.com/watch?v=jTgQhtdFnGo
    Accesând următorul link veți putea audia piesa cu care Andreea Cătălina Èšucă a obținut Marele Trofeu la ediția din acest an a „Ligii Campionilor”:
https://www.youtube.com/watch?v=HbH_OOx4C98
    Despre povestea devenirii ca artistă a Andreei Cătălina dar și a surorii sale mai mici cotidianul nostru a relatat pe larg, într-o ediție de anul trecut. Reportajul poate fi recitit accesând linkul: http://www.monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto-fetele-preotului-uca-din-pufesti-frumoase-destepte-si-talentate_2_150093.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?