Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Turneul caritabil „Îngeri pentru Îngeri“ ajunge și la Focşani


Turneul caritabil „Îngeri pentru Îngeri” va ajunge, la sfârșitul acestei săptămâni, și la Focșani, iar Monitorul de Vrancea este partener. Vor fi trei zile de concerte în aer liber, în Piața Unirii, organizate de Fundația „Mereu Aproape”, Talisman și Primăria Focșani. Pe scenă vor urca, alături de  Talisman, și artiști surpriză atât de muzică modernă cât și de muzică populară. Banii câștigați din colectă, dar și din vânzarea albumului „Angels” al trupei Talisman vor ajunge la Mihai Nectarie Oprea, un copil nevăzător, în vârstă de un an, din Buzău, care a venit pe lume cu grave probleme neuro-motorii și de vedere.
Mihaiță are mare nevoie să ajungă în Statele Unite, la Detroit, pentru tratament, deoarece șansele lui de vindecare sunt foarte mari. Turneul „Îngeri pentru Îngeri” se desfășoară începând din luna august, sub forma unui turneu, în 14 orașe din România, și se dorește a fi un reper în ceea ce privește un festival de calitate, reunind spectacole de excepție atât din zona muzicii moderne cât și a celei folclorice.
În cadrul evenimentului va fi organizat și târgul „Artă, Tradiții, Meșteșuguri, Producători Români”, unde sunt invitați să participe cei mai reprezentativi producători și artizani din România, încântând vizitatorii cu repere de calitate și produse direct de la sursă. Organizatorii spun că evenimentul de la sfârșitul săptămânii va găzdui și o zonă de FOOD COURT pe o suprafață de 600 mp, unde vor fi amplasate restaurante, producători de dulciuri de casă, cozonac secuiesc, dar și o zonă de agreement – parc de distracții. Intrarea este liberă, iar pentru cei mici vor fi oferite gratuități în anumite intervale orare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?