Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Ruukki şi Decra, acoperişuri pentru o viaţă!


Sc Rosamont Construct Focșani este unicul distribuitor în Vrancea pentru acoperișurile Ruukki, dar și distribuitor pentru cele produse de Decra. Firma situată în Focșani pe strada Bucegi nr.32 comercializează o gamă diversificată de produse din cele mai alese și în plus în parteneriat cu Unicredit Å¢iriac Bank oferă un sistem de rate foate avantajos cu documente minime pentru toate produsele și serviciile achiziționate . Acoperișurile Ruukki de o calitate net superioară, produse în Finlanda unde calitatea oțelului și a straturilor de protecție dau țiglei metalice capacitatea de a rezista în condiții de vânt, soare, ninsori, ploi acide, etc. Nu toată țigla metalică de pe piață respectă condițiile minime necesare pentru a rezista ani buni tuturor acestor solicitări extreme. E păcat să cumperi un acoperiș ieftin, care oricum costă o groază de bani, când pentru o diferență decentă poți cumpăra un acoperiș bun. Drept urmare vedem acoperișuri cu vopseaua exfoliată sau decolorate.  Aici Ruukki e diferit: garanția tehnică minimă a țiglei metalice Ruukki este de la 30 de ani la 50 de ani, iar cea estetică este de la 10 ani la 20 ani.
    Un alt produs la fel de fiabil este țigla metalică Decra fabricată în Danemarca și realizată din miez de oțel cu galvanizare de calitate, cu o acoperire multistrat pentru protecție și un finisaj de suprafață granular, oferă aparența țiglelor tradiționale din ceramică sau beton combinată cu performanțe excepționale. Å¢igla metalică Decra este potrivită atât pentru construcții noi cât și pentru proiecte de reabilitare. Sistemul Decra vă gantează un acoperiș fără probleme de etanșietate printr-o garanție unică de 30 ani. Decra și-a demonstrat durabilitatea și securitatea în orice condiții, de la temperaturile sub zero și vânturile puternice din Norvegia la aerul fierbinte, umed și sărat din Maldive.
    „Scopul nostru: satisfacția clienților
Construcțiile s-au dezvoltat și au devenit un proces complex. De la planificare la finalizare sunt necesari numeroși pași. De aceea nu oferim doar produse ci și soluții cuprinzătoare.Din combinația de sisteme de construcții, servicii și asistență pentru clienți rezultă ceea ce dorim să atingem: Un beneficiu real pentru clienții Rosamont Construct „
a spus Mihai Dragu director executiv în cadrul SC Rosamont Construct Focșani.
    Rosamont Construct vă ofera produse inovatoare de sistem care corespund celor mai ridicate cerințe tehnice, ecologice și economice.
    „Dacă doriți numai ce este bun din toate dar la prețuri avantajoase, înțelegem foarte bine la ce vă referiți. Noi lucrăm cu produse de brand printre care enumerăm : uși de garaj Hormann,  ferestre de mansardă Velux și Fakro, coșuri de fum Wulkan, acoperișuri terasă și acoperișuri verzi unde reprezentăm producătorul Icopal, termoizolații din fibre de celuloză Isocell, sistem de închidere pe bază de cilindrii Ces unde cu o singură cheie deschizi mai multe uși, solutii speciale pentru construcții, hidroizolații Sika, împreună cu care am dezvoltat conceptul Yellow Shop la sediul nostru.
În plus, suntem distribuitori și service autorizat pentru producătorul de echipamente de curățenie Karcher. Profit de acest moment să anunț clienții că împreună cu Ruukki și Karcher, am inaugurat un program pentru fiecare client care cumpără un acoperiș Ruukki sau Decra de la noi va primi cadou un aspirator Karcher”
a mai spus Mihai Dragu director executiv in cadrul SC Rosamont Construct SRL
Str. Bucegi 32
Tel. 0724.233.884,
Tel/fax 0337.104.254
e-mail:
office@rosamont.ro
www.rosamont.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?