Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VREMEA în weekend: Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua


Sâmbătă, vremea se va menține frumoasă și se va încălzi ușor, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi de la variabil la senin, cu unele înnorări noaptea în vestul și nord-vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat.

ÎN Å¢ARÄ‚

    Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în estul Transilvaniei și 29 de grade, pe arii restrânse în Moldova, sudul Olteniei și al Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 9 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre 4 grade, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest până în jurul valorii de 18 grade. În zonele joase, mai ales din centrul țării, dimineața și noaptea izolat va fi ceață.
    Duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 și 20 de grade, mai mici în depresiuni, spre 5 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul, nord-vestul țării și la munte, unde cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Dimineața și noaptea, izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață.

LA MUNTE

Sâmbătă, vremea se va menține frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în Carpații Occidentali. Vântul va sufla slab și moderat.
Duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, însă doar izolat vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

LA MARE

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 26 de grade, iar cele minime intre 16 și 19 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.
Duminică, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi predominant senin. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare la sfârșitul intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 26 de grade, iar cele minime intre 17 și 20 grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 25 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?