Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Locuri de muncă pentru șomeri



    Lista locurilor de muncă declarate vacante de angajatorii din județul nostru cuprinde 103 oferte în diverse domenii de activitate. Cele mai multe se adresează persoanelor care doresc să lucreze ca muncitori necalificați în domeniul confecțiilor, dar și celor calificați ca operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice, operator la fabricarea mezelurilor, lucrător pentru salubrizare căi publice, electrician nave și tehnician în industria alimentară. 
În rest, șomerii mai au la dispoziție câte unul sau două locuri în următoarele meserii: consilier economic, ofițer bancar (credite, marketing, produse și servicii bancare) operator ghișeu bancă, adminsitrator de risc, finisor-lăcuitor lemn, tâmplar universal, fierar betonist, lăcătuș montator pentru utilaje industriale, de construcții și agricole, dulgher (exclusiv restaurator), mecanic întreținere și reparații mașini de cusut industriale, tractorist, operator la fabricarea mezelurilor, paznic, șef serviciu instituție publică, șofer autocamion/ mașină de mare tonaj, casier, lucrător comercial, șef serviciu cu ridicata și cu amănuntul, primitor distribuitor materiale și scule, vânzător, asistent manager, agent intervenție pază și ordine, mașinist pod rualnt, electrician întreținere și reparații și asistent medical generalist.
    Foarte generoasă este oferta de muncă a angajatorilor din țările Comunității Economice Europene. Este vorba de 1.124 de locuri de muncă, din care 800 sunt numai pentru muncitori pentru recoltare căpșuni în Spania. În Franța se pot angaja persoanele de meserie: bucătar șef, patiser șef, bucătar asistent, muncitor necalificat în restaurant, bucătar, șef de sală în restaurant, vânzător produse brutărie-patiserie, vânzător în panificație-patiserie, preparator sandwici și patiser. În Belgia sunt căutate persoane calificate ca mecanic camion, șofer stivuitor (brațe retractabile pentru produse congelate), șofer camion (produse congelate), programator CNC/Operator mașină care se scufundă, reparator vehicule (panel beater), tehnician mentenanță (industria alimentară/ panificație), mecanic autobuz, inginer proiectant electric, inginer controale, analist funcțional, inginer de întreținere, senior inginer service PLC/SCADA, analist funcțional, analist de sistem, senior Delphi Analist programator, senior Web Developer (PHP/JavaScript), dezvoltator integrare software, dezvoltator software, inginer dezvoltator software, inginer testare software (Q&A), inginer introducere produs nou & rețea și electrician camion.
    În Estonia se caută un director tehnic, în Finlanda un muncitor necalificat îngrijitor bovine, iar în Austria se pot angaja câte zece coordonatori echipă pentru muncă în domeniul forestier și zugravi (zugrăveli și gletuieli).
    Această ofertă de muncă este valabilă până la data de 4 septembrie 2014. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?