Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Preşedinte nou la Federaţia Română de Rugby


Federația Română de Rugby și-a desemnat noul președinte, în persoana fostului mare rugbist român Haralambie „Hari” Dumitraș, singurul participant la alegerile pentru ocuparea fotoliului de conducere. Acesta îl va înlocui pe fostul președinte, Alin Petrache, actualul conducător al Comitetului Olimpic și Sportiv Olimpic Român.
„E o aventură nouă, o provocare pentru mine. Sunt onorat, dar am multă responsabilitate. Alin a a ridicat ștacheta foarte sus, o sa fie foarte greu, dar voi face tot ce este necesar, așa cum am făcut-o și pe teren, cu pasiune, să continui ceea ce a început Alin Petrache”, a declarat noul președinte al F.R. de Rugby.
Născut în anul 1960, Haralabie „Hari” Dumitraș a fost un important jucător de rugby român, purtător al numărului 8, selecționat de 47 de ori la națională, între anii 1984 și 1993. În 13 meciuri a avut rolul de căpitan și, după retragere, a devenit antrenor. A pregătit, pentru o scurtă perioadă, naționala României, în anul 2012. În momentul depunerii candidaturii, Dumitraș era Director Național de Dezvoltare și antrenor federal în cadrul federației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?