Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FC Panciu a câştigat cu 4 la 1 amicalul cu Minerul Iacobeni (Suceava)


Echipa de fotbal FC Panciu a câștigat, aseară, al doilea amical disputat în cantonamentul de la Vatra Dornei, 4 la 1 (2 la 1), împotriva câștigătoarei fazei județene a Cupei României din Suceava, Minerul Iacobeni. Golurile echipei vrâncene au fost marcate de Mădălin Predoiu (3) și Claudiu Mihai (1). Din păcate, păncenii au avut și două accidentări în urma duelurilor cu adversarii. Gălățeanu a părăsit terenul de joc cu umărul dislocat și a fost transportat de urgență la spital, iar Bogdan Stoian s-a accidentat la genunchi în prima repriză. FC Panciu a jucat cu: Lazăr (Bunghez) – Voinea, Gurguiatu (Bâra), Beșa, Cl. Mihai – Stoian (Corbea), Cioran, Duțu, Gălățeanu – Predoiu, I. Radu (Costin).
Pe durata cantonamentului desfășurat la Pensiunea Dornelor din localitatea suceveană Vatra Dornei, jucătorii echipei din Panciu au beneficiat de condiții excelente. Pe lângă saună și o sală dotată cu aparate de forță de ultimă generație, fotbaliștii au avut la dispoziție mese de biliard, rummy și tenis de masă. Prima ședință de pregătire programată ieri a început la orele 10.00 și a constat într-o pregătire fizică, timp de 75 de minute, iar a doua ședință s-a desfășurat la orele 18.15 și a fost destinată schemelor exercițiilor tehnico-tactice. Antrenorii echipei păncene, Ionică Serea și Dănuț Bolocan s-au declarat mulțumiți de felul în care s-au pregătit fotbaliștii pe durata stagiului de la Vatra Dornei. „Sunt mulțumit de cum a decurs pregătirea, am pus accent mai mult pe partea fizică. Toți băieții au răspuns foarte bine la solicitările noastre și până la ora primului meci oficial avem timp să corectăm greșelile”, a precizat Io-nică Serea. Mâine va fi ultima zi de cantonament, iar de la ora 11.00, FC Panciu va disputa un nou meci amical, împotriva colegei de serie Rapid CFR Suceava.
Amicalele, prilej bun de verificare
În stațiunea suceavană, FC Panciu a susținut două jocuri amicale. S-a impus cu 4-2 (2-1) în fața celor de la Minerul Iacobeni (Suceava) și a pierdut, 0-4 (0-3) împotriva formației Callatis Mangalia, echipă care a promovat în acest an în eșalonul secund al fotbalului românesc. „Pentru noi, rezultatele din partidele de verificare sunt mai puțin semnificative. Rolul cantonamentului pe care l-am efectuat la Vatra Dornei a fost de a pune la punct relațiile de joc și să fim pregătiți fizic pentru partidele din campionatul următor”, a mai punctat antrenorul echipei „dintre vii”, Ionică Serea.

Condiții excelente pentru performanță

Pentru a crea condiții cât mai bune de antrenament și performanță pentru fotba-liștii care reprezintă cu cinste orașul păncean în competițiile naționale, Primăria și Consiliul Local din Panciu s-au angajat într-un amplu proces de modernizare a Bazei Sportive. Ca orice club care se respectă, FC Panciu vrea să intre în categoria celor care vor să facă performanță. „În vara acestui an am continuat mo-dernizarea bazei sportive. Au fost multiple lucrări de refacere a structurii gazonului, au fost acoperite cele tribuna întâi și a doua și s-a compartimentat spa-țiul pentru cele 11 camere de locuit care vor fi folosite de jucători în preziua me-ciurilor pe care le vom disputa pe teren propriu. Mai mult, locul de cantonament poate fi folosit și de alte echipe care vor avea drum prin orașul nostru”, ne-a declarat primarul Ion Petre.

Lotul de jucători al FC Panciu pentru sezonul 2011-2012:
Gabriel Lazăr și Mădălin Bunghez (adus de la FCM Adjud)- portari, Claudiu Mihai, Florinel Beșa, Rodinel Stan, Cristinel Gurguiatu, Ionuț Parlac, Gabriel Voinea, Mădălin Ionică, Ionuț Gălățeanu, Octavian Bucătaru, Răzvan Duțu, Cristian Bîra, Paul Cioran, Cătălin Tudor (liga a patra bucureșteană), Bogdan Stoian, Cosmin Corbea, George Stoian, Ionuț Radu, Cătălin Costin, Mădălin Predoiu- jucători de câmp.

Vor juca împotriva fostului antrenor

Conducerea clubului păncean a fixat alte trei partide de verificare: cu Politehnica Galați (pe 27 iulie pe Stadionul Siderurgistul din Galați și 30 iulie pe Stadionul Orășenesc din Panciu), echipă antrenată de fostul antrenor al echipei din Panciu, Damian Băncilă și cu ASC Bacău (pe 6 august, la Bacău). Prima etapă a ligii a treia este programată vineri, 19 august. „Nu vom aduce mulți jucători pentru campionatul următor. Ne vom baza pe lotul pe care l-am folosit în ediția trecută de campionat, jucători serioși, care vor să facă performanță și care sunt dispuși să demonstreze că la Panciu se fac lucruri serioase”, ne-a declarat Raul Cioran, directorul sportiv al grupării păncene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?