Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Fotbal feminin, Cupa României – Țifeștiul are echipă în turul al doilea!

Formația Estera Țifești: Bianca Radu – Marta Onea, Andreea Onea, Ana Barbu, Elena Conduraru – Georgiana Istrate (65 Carmen Bărbunțoiu), Laura Petrihan, Mădălina Ismană,  Mihaela Ștefan (80 Larisa Tufănoiu) – Diana Luca, Florina Bîrsă. Au marcat Lura Petrihan, Florina Bîrsă – 2, Diana Luca.

Țifeștiul are echipă de fotbal în turul al doilea al Cupei României! Miercuri, 28 septembrie, de la ora 16.30, echipa vrânceană a întâlnit în primul tur al competiției, în deplasare, experimentata formație a Politehnicii Iași pe care a eliminat-o cu un relevant 4-0! Estera este un nume de luat în seamă în fotbalul feminin din România – cel puțin de Liga a 3-a. A terminat pe locul al doilea al Seriei I în campionatul trecut, este lider cu două victorii din două posibile în actualul campionat iar miercuri a trecut, după un ”meci senzațional” cum îl definește, pe pagina de facebook Estera Țifești, profesorul antrenor Paul Cioran. La Iași, gazdele au început în forță, dar defensiva oaspetelor a trecut fără pagube peste presiunea la care a fost supusă. În minutul 30 Laura Petrihan a șutat imparabil de la 25 de metri, a dechis scorul iar până la pauză Florina Bîrsă a dublat avantajul echipei sale. 

În primele zece minute ale părții a doua a meciului, Florina Bîrsă și Diana Luca au urcat scorul la 4-0 pentru Estera care era calificată în turul al doilea al Cupei României în care va întâlni în deplasare, pe AFC Botoșani, la 9 octombrie.

După meci, Paul Cioran a scris pe pagina de facebook a clubului: ”A fost o victorie muncită în care jucătorul nostru numărul 1 a fost echipa. Atunci când sacrificiul este dus la extrem, este normal să obții rezultate mari! Privim cu optimism către viitor și sperăm să mergem cât mai sus în Cupă, iar în campionat să continuăm cu victorii, pe linia pe care am început-o!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?