Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Sofia Vicoveanca a cântat la Gura Caliţei


Cunoscuta interpretă a cântecului bucovinean, Sofia Vicoveanca, a fost așteptată cu mult drag și interes la Ziua Comunei Gura Caliței, ce a avut loc duminică. Un recital la fel de apreciat a fost și cel al Anei Maria Botezatu, o voce de aur a cântecului vrâncean. La eveniment au participat atât localnici cât și  vrânceni din localitățile învecinate. „Eu am cântat, dumneavoastră, presa, trageți concluziile finale. Am găsit un public foarte cald, deși văd că seara pică și trebuie să își îngrijească animalele, dar ei au stat aici, să asculte cântecele mele. Eu am așteptat acest moment, să fiu aici, și chiar a fost cu mare dragoste. Am cântece de toată mâna și de veselie, și de dragoste, și de jale. Eu le-am ales după sărbătoare, după cum îi. Mesajul meu către toți este sănătate și la muncă”, a spus cântăreața Sofia Vicoveanca.
Primarul comunei, Nicolae Å¢andără, a spus că un asemenea moment nu a mai avut loc în localitate din anii 1950. La rândul său, Ionel Cel Mare, vicepreședintele Consiliului Județean, a ținut să îi asigure pe oameni de sprijinul conducerii administrației județene. „Am răspuns invitației domnului primar și în același timp i-am transmis salutările conducerii Consiliului Județean Vrancea, ale președintelui Marian Oprișan. I-am promis că ori de câte ori va avea nevoie de noi, va fi sprijinit în tot ceea ce face”, a spus Ionel Cel Mare.
Oamenii s-au prins în horă și au dansat până i-au năpădit nădușeala. „Este o sărbătoare foarte bine venită pentru comuna noastră. Este singurul moment de peste an în care reușim să ne vedem cu rude, prieteni, cunoștințele de aici”, a spus Vasile, de fel din Gura Caliței, dar care locuiește la Focșani. „Este foarte frumoasă această sărbătoare a noastră. Eu sunt din comună, dar lucrez în Italia. Acolo nu e săptămână să nu se facă pe fiecare sătuc așa ceva”, a spus și Costel Mereuță.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?