Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Locuri de muncă pentru șomeri


Șomerii vrânceni au la dispoziție 113 locuri de muncă declarate vacante de angajatorii din județ. Lista dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea cuprinde de data aceasta și 30 de posturi pentru tinerii care doresc să se angajeze ca ucenici. Alte 20 de oferte sunt făcute confecționerilor asamblori articole din textile, câte zece persoanelor calificate ca tehnician în industria alimentară și electrician nave, șapte locuri sunt vacante pentru lucrători pentru salubrizare căi publice și câte unul sau două locuri vizează șomeri de meserie: paznic, mașinist pod rulant, tractorist, șofer autocamion/ mașină de mare tonaj, lăcătuș montator pentru utilaje industriale, de construcții și agricole, operator la fabricarea mezelurilor, tâmplar universal, electrician de întreținere și reparații, mecanic de întreținere și reparații mașini de cusut industriale, sudor, finisor-lăcuitor lemn, dulgher (exclusiv restaurator), fierar betonist, casier, lucrător comercial vânzător și primitor distribuitor materiale și scule. De asemenea, mai sunt solicitate persoanele de profesie consilier economic, șef serviciu instituție publică, șef serviciu comerț cu ridicata și cu amănuntul, asistent medical generalist și asistent manager.
    În țările din Comunitatea Economică Europeană sunt vacante 312 locuri de muncă. În Germania se pot angaja 40 de factori poștali, 50 de asistenți medicali, 25 de specialiști IT (inginer, tehnician) dar și câte un asistent/ însoțitor persoane în vârstă, îngrijitor bătrâni, mecanic instalator în instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, electrician, specialist electronică/inginerie industrială și instalator întreținere (mecanic industrial). În Marea Britanie sunt disponibile 81 de posturi de asistent medical, iar în Norvegia se pot încadra în muncă persoane de meserie asistent panificație și patiserie, bucătar preparate indiene și veterinar. 
În Franța sunt vacante posturi pentru: producător vin (cognac), ajutor de bucătar, bucătar șef, patiser șef, bucătar asistent, muncitor necalificat în restaurant, bucătar, șef de sală în restaurant, vânzător produse brutărie-patiserie, vânzător în panificație-patiserie, preparator sandwici și patiser. Oferta de muncă este foarte bogată în Belgia. Angajatorii de aici au de muncă pentru persoanele calificate ca: măcelar, mecanic camion, șofer stivuitor (brațe retractabile pentru produse congelate), șofer camion (produse congelate), programator CNC/ operator mașină care se scufundă, reparator vehicule (panel beater), tehnician mentenanță (industria textilă), tehnician mentenanță (industria alimentară/ panificație), mecanic autobuz, inginer proiectant electric, inginer controale, analist funcțional, inginer de întreținere, senior inginer service PLC/SCADA, analist de sistem, analist funcțional, senior Delphi Analist Programator, senior Web Developer (PHP/JavaScript), dezvoltator integrare software, dezvoltator software, inginer dezvoltator software, inginer testare software (Q&A), inginer introducere produs nou & rețea și electrician camion. Nu în ultimul rând, în Estonia se caută un director tehnic.
    Această ofertă de muncă este valabilă până la data de 28 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?