Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Două femei s-au accidentat după ce au căzut în autobuz


Două femei, care circulau cu un autobuz al societății de Transport Public Local Focșani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce s-au accidentat. S-a întâmplat miercuri, în jurul orei 9.20, pe Bulevardul București din Focșani. Primele verificări indică faptul că șoferița autobuzului a acționat frâna de serviciu pentru a evita impactul cu un autoturism, care circula în aceeași direcție. În momentul în care a pus frână, cele două femei, una de 53, cealaltă de 64 de ani, s-au dezechilibrat și au căzut.
    Femeile au ajuns la spital pentru investigații. Cea de 64 de ani a fost diagnosticată cu „traumatism la articulația pumnului drept, traumatism umăr drept și șold drept” și a primit internare de zi la Secția de Ortopedie. Cealaltă victimă, de 53 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism toracic închis, fiind internată în Secția Chirurgie.
    Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului și vinovăția, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsurile corespunzătoare. „La data de 20 august a.c., ora 09.20, D. Monica Lenuța, de 46 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autobuz pe Bulevardul București din municipiul Focșani, a acționat frâna de serviciu pentru a evita coliziunea cu un autoturism care se deplasa pe aceeași direcție, moment în care V. Vasilica, de 53 ani, din comuna Popești, și I. Aneta, de 64 ani, din municipiul Focșani, s-au dezechilibrat și au căzut în habitaclul autobuzului. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a lui I. Aneta și ușoară a lui V. Vasilica. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?