Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Surăienii au petrecut la Zilele comunei


Autoritățile din comuna Suraia au organizat, sâmbătă și duminică, cea de a doua ediție a Zilelor comunei. Manifestarea a avut loc pe stadionul din centrul comunei, iar la eveniment au participat majoritatea locuitorilor comunei, dar și cei ai localităților învecinate. Pe parcursul celor două zile au fost organizate mai multe concursuri, dar și întreceri sportive, câștigătorii fiind premiați de autoritățile locale.
    Cel mai antrenant dintre concursuri pare să fi fost „Miss Surăianca” mai multe tinere încercând să obțină trofeul. După mai multe deliberări, premiul a fost adjudecat de Oana Bratu, o tânără frumoasă din localitate. Bătălie aprigă s-a dat și în cadrul concursului gastronomic organizat în cadrul manifestărilor și care a avut ca temă realizarea celor mai bune prăjituri. Premiul a fost adjudecat de Maricica Ilie, care a fost susținută și de artistul Naguale, care a declarat că aceasta face cele mai bune prăjituri pe care le-a mâncat vreodată. Cu ocazia Zilei comunei, autoritățile locale au inaugurat un muzeu al satului în aer liber în și-au expus produsele meșteșugarii din zonă.

    Ieri, în cea de a doua zi a festivităților, viceprimarul Aurel Hărăbor a avut parte de o surpriză inedită, acesta fiind declarat de către primarul Vasile Grosu ca fiind cel mai bun viceprimar pe care l-a avut comuna Suraia, primind și un trofeu în acest sens. „Am oferit acest premiu viceprimarului Aurel Hărăbor în numele meu personal dar și al surăienilor, pentru că întotdeauna este alături de oameni și nu precupețește nici un efort în a-i ajuta pe cei care se află în nevoie”, le-a spus primarul Vasile Grosu locuitorilor comunei. 

    Printre surprizele pregătite de organizatori s-a aflat și extragerea câștigătorilor la Tombola Surăienilor. Totodată, pe scena amplasată pe stadionul din localitate a avut loc un program artistic susținut de artiști de top din care îi amintim pe Ionuț și Doinița Dolănescu, Nemuritorii, Naguale, Laura, Tazz Man și trupa Hara. Primarul comunei Suraia, Vasile Grosu, a declarat că cea de a doua ediție a Zilelor comunei Suraia a fost o manifestare reușită la care a participat întreaga comunitate. „Au fost două zile în care sperăm ca toată lumea s-a simțit bine, cu atât mai mult cu cât programul a fost unul diversificat. Am avut întreceri sportive, concurs de frumusețe, tombolă, dar mai ales multă muzică bună pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. A fost o petrecere binemeritată pentru surăieni, care sunt oameni harnici ce trudesc zi de zi”, a afirmat primarul comunei Suraia, Vasile Grosu.

30 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?