Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Revedere după 18 ani, la Liceul Pedagogic din Focșani


Promoția 1996 filologie a Școlii Normale Focșani, astăzi Liceul Pedagogic  „Spiru Haret”, s-a reunit vineri, în zi de sărbătoare, după 18 ani de la terminarea cursurilor. Cu emoții în suflete și în priviri, absolvenții anului 1996 au avut din nou ocazia să-și amintească întâmplări frumoase din vremea când erau liceeni și să se bucure, retrăind momentele unice din adolescență. Nu au lipsit îmbrățișările, fotografiile și discuțiile între cei 12 absolvenți, ale căror chipuri exprimau o mare bucurie.
Într-o atmosferă plăcută, în sala de clasă a Liceului Pedagogic unde a avut loc întâlnirea, s-a ținut mai întâi un moment de reculegere în memoria dirigintelui Ionel Sîrbu, plecat prea devreme dintre noi, apoi s-a strigat catalogul și fiecare dintre cei prezenți a povestit cu emoție despre realizările din plan personal și profesional pe care le-au avut în cei 18 ani care s-au scurs de la terminarea liceului. Pe tot parcursul întâlnirii, pe un ecran a rulat un colaj de fotografii din timpul anilor de liceu.
Absolvenții au ales pentru această întâlnire un „cod vestimentar” și anume frumoasa ie românească. „Am ales «ia» ca element comun în vestimentație pentru că este anul iei și nu am vrut să existe problema ca cineva să fie îmbrăcat mai elegant”, a declarat Alina Dima, una dintre organizatoarele evenimentului.
Cele două absolvente care s-au ocupat de organizarea acestei întâlniri au fost Alina Dima și Elena Mocanu spun că au reușit să realizeze această întâlnire într-un timp relativ scurt. „Organizarea s-a făcut într-un timp destul de scurt, cam în două luni de zile, iar contactarea colegilor s-a făcut telefonic sau cu ajutorul facebook-ului”, a adăudat Alina Dima. Dintre profesorii care au fost prezenți la eveniment se numără Mioara Ghiu, Carmina Corbeanu, Lauriana Ailincuței și Georgeta Dumitru.
Cea de-a doua parte a întâlnirii s-a desfășurat în după-amiaza zilei de vineri, la un restaurant din comuna Vînători.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?