Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Profesorii de la clasele pregătitoare, instruiţi de patru formatori


   Cele 123 de cadre didactice care vor preda la clasele pregătitoare vor beneficia de cursuri de formare. Astfel, cadrele didactice vor fi formate în două serii, respectiv între 27- 31 august și 3-7 septembrie.
Patru formatori din Vrancea au participat la București la cursuri de instruire. Este vorba despre Lina Vlăsceanu, inspector învățământ primar, Roxana Vucmanovici de la Școala „Anghel Saligny”, Marcela Ghiuță, director la Școala „Duiliu Zamfirescu” și Mihaela Pavel de la Școala „Angela Gheorghiu” din Adjud. Cei patru profesori vor susține astăzi evaluarea finală, urmând ca de luni să înceapă pregătirea efectivă a cadrelor didactice ce vor preda de la toamnă în cele 123 de clase pregătitoare din Vrancea.
Lista cu cadrele didactice care vor face cursuri de formare a fost postată deja pe site-ul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea și poate fi consultată de toți cei interesați, la secțiunea Noutăți. Până în prezent nu s-a stabilit încă locația unde se vor desfășura aceste cursuri de formare.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?