Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

VIDEO şi GALERIE FOTO: ȘASE MORȚI și un rănit într-un accident rutier


Patru persoane, o femeie, un bărbat și doi copii, au murit vineri după-amiază în urma unui cumplit accident rutier produs în afara municipiului Adjud, către Sascut. Alte trei persoane au fost rănite și au rămas prinse între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind scoase de pompierii de la descarcerare și predate cadrelor medicale ajunse la fața locului. Potrivit primelor date obținute de la poliție, două mașini, una înmatriculată în Italia, iar cealaltă în Brăila s-au ciocnit frontal, iar persoanele decedate s-ar fi aflat în mașina cu numere de Brăila. Poliția este la fața locului pentru a face cercetări și pentru a stabili cauzele accidentului. Vom reveni cu amănunte.

„Din primele date, un autoturism Volkswagen care se deplasa către București a pătruns pe contrasens tamponând frontal un autoturism marca Fiat. În urma accidentului, au decedat patru persoane din Volkswagen și trei persoane din Fiat au fost rănite grav, fiind transportate la spitalul din Adjud”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

UPDATE!!! O altă persoană a decedat!
Unul dintre cei trei răniți în accident a decedat la spital.

„În urma accidentului, patru persoane care se aflau în mașina din Brăila, respectiv părinții și două fetițe, una de 9, cealaltă de 12 ani, au decedat pe loc. Alte trei persoane, din mașina înmatriculată în Italia, o familie din Bacău, au fost rănite foarte grav. Ulterior au fost transportate la UPU Adjud. Bărbatul se afla în stop cardio respirator și s-a încercat resuscitarea lui mai bine de o oră, însă fără succes. Celelalte două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Focșani”, a declarat medicul Vitalie Bețișor, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

UPDATE! A fost declarat decesul celei de-a șasea persoane! Este vorba despre o femeie din Bacău. Fiul ei, de 22 de ani, a fost trimis la spitalul din Bacău

UPDATE!
Polițiștii au stabilit că mașina care a pătruns pe contrasens a fost autoturismul marca VW înmatriculat în Brăila,  condus de Puiu Ionut B., de 45 de ani. În urma impactului, șoferul, o femeie din mașina sa, Carmen S., de 39 de ani și cele două fete ale ei de 9 și 12 ani au murit pe loc. În autoturismul înmatriculat în Italia, cu care s-a ciocnit frontal, se aflau trei persoane din Onești, respectiva mama, tata și fiul de 23 de ani, care se afla la volan. În urma impactului toți trei au rămas prinși între fiarele mașinii și au fost scoși de pompierii de la descarcerare. Erau în stare extrem de gravă, iar tata și mama, Pompel și Maria R., ambii de 50 de ani au murit la UPU Adjud. Băiatul lor, Bogdan R a fost trimis la Spitalul din Bacău. Comisarul șef Alexandru Cara ne-a spus că se fac în continuare verificări pentru a se stabili din ce motiv autoturismul marca VW Golf a pătruns pe contrasens. Totodată se așteapta și rezultatele necropsiei pentru a se stabili dacă nu cumva șoferului i s-a făcut rău.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?