Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Al Bano şi Romina Power le promit fanilor români „o seară incredibilă”


Al Bano și Romina Power, care vor concerta la Sala Palatului din București pe 5 noiembrie, le promit fanilor români „o seară pur și simplu incredibilă”, în care vor cânta cele mai celebre melodii ale lor, potrivit unui comunicat remis de organizatorii evenimentului, Project Events. Deși mai sunt aproximativ trei luni până când Al Bano și Romina Power vor concerta, în premieră, împreună pe scena Sălii Palatului, cei doi artiști își salută fanii și îi invită la eveniment, prin intermediul unui mesaj video.
Cei doi cântăreți le transmit fanilor că seara de 5 noiembrie va fi „pur și simplu incredibilă” și că vor cânta cele mai mari hituri ale lor. „Dragi prieteni din România… Pe 5 noiembrie vom fi la București, la Sala Palatului, unde vom cânta pentru toată lumea cele mai mari hituri ale noastre”, spune Romina Power în mesaj.
La rândul său, Al Bano completează: „Cele mai mari hituri de ieri, de azi, dar și din viitor”. Această afirmație o face pe Romina să glumească: „Nu știu cum vom face asta, dar…”. „E deja pregătit totul. Ce să vă mai spun? Mulțumesc (în limba română). Mulțumesc pentru tot și nu uitați: 5 noiembrie, în «Palatului», în București”, a mai spus Al Bano.
Foarte amuzanți, în timpul mesajului cei doi se consultă între ei, Romina Power verifică foaia pe care are scris textul să vadă dacă Al Bano a spus corect numele locului de desfășurare a concertului. Cântărețul o asigură că a spus corect numele, întrucât a mai cântat la Sala Palatului de cinci ori, în timp ce pentru Romina Power va fi pentru prima oară când va cânta în acest loc. „Ne vedem în curând! Abia aștept! Vă iubim!”, le mai transmite Romina Power fanilor români.
Al Bano și Romina Power vor cânta împreună la București, la Sala Palatului, pe 5 noiembrie, de la ora 20.00, la 15 ani de la divorț și la aproape două decenii de când cei doi au renunțat la a mai împărți scena, Project Events. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?